Ahoj, mám originalku Crysis3, ale když to chci spustit píše mi to:
Aplikaci (0xc0000022) se nepodařilo správně spustit. Kliknutím na tlačítko OK aplikaci ukončete.
Ale když kliknu na OK, tak se mi smaže soubor CryEA.dll pak ho musím hledat někde na netu...
Crysis 3 // Error - 0xc0000022 Vyřešeno
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Crysis 3 // Error - 0xc0000022
http://screenshare.cz/
Re: Crysis 3 // Error - 0xc0000022
Urcite je to originalni hra? Steam (nebo Origin, podle nazvu te knihovny) by ji mel jako prvni opatchovat.
Protoze tuhle chybu resi fix na crack, ktery s originalni hrou moc spolecneho mit nebude.
Protoze tuhle chybu resi fix na crack, ktery s originalni hrou moc spolecneho mit nebude.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 03 črc 2013 17:00, celkem upraveno 1 x.
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
je to originální hra, dřív mi to celé šlo.
A teď jsem si chtěl hru zahrát znova a najednou ta chyba a když tam chci dát nějakej soubor, třeba to CryEA.dll tak mi to píše přístup odepřen, že nemám práva na to abych to tam dal a to jsem správce počítače... A ten soubor nejde ani nahrát nikam vubec nic s nim nejde dělat.
A teď jsem si chtěl hru zahrát znova a najednou ta chyba a když tam chci dát nějakej soubor, třeba to CryEA.dll tak mi to píše přístup odepřen, že nemám práva na to abych to tam dal a to jsem správce počítače... A ten soubor nejde ani nahrát nikam vubec nic s nim nejde dělat.
Jestli je to do Program Files, tak to tam musis nahravat pod spravcem (treba Total Commander musis spustit jako spravce)
Koukam ze spousta lidi si stezuje ze jim hlasi antivir ze to dllko je virus (a k tomu rady at si stahnou opravenou cracklou verzi hry)
Dej si ten problem do Googlu, je to same non-steam, crack a odkazy na torrenty.
Koukam ze spousta lidi si stezuje ze jim hlasi antivir ze to dllko je virus (a k tomu rady at si stahnou opravenou cracklou verzi hry)
Dej si ten problem do Googlu, je to same non-steam, crack a odkazy na torrenty.
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já to nahrávám na svuj HDD
E:\Crysis3\Bin32
Ale tam je problém, že to dllko se samo maže a to mam vyplej antivir zkoušel jsem na to crack fix od spite.cz ten poslední.
E:\Crysis3\Bin32
Ale tam je problém, že to dllko se samo maže a to mam vyplej antivir zkoušel jsem na to crack fix od spite.cz ten poslední.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyz to je tak moc originalni, proc pouzivas crack?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4 Beta
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4 Beta
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt: