Dobry den vam vsem jsem tu abych se sel poradit a zeptat jestli tento notebook: http://www.electroworld.cz/product/poci ... MP_HEUREKA bude zvladat tyto hry:minecraft, league of legends, mount a blade, mafia2 bez sekani Dekuji a naskledanou
Spíše ne.Minecraft a lol určitě.Mount and blade na nejnižší ale mafia 2 vůbec(myslím)počkej na ty zkušenější :)
MY LOW_END PC WIN 7 Profi x86 2 GB RAM(1.75 použitelná) 320 GB HDD ATI Mobility Radeon HD 4250.256 MB AMD Athlon(tm) II P360 Dual-Core Processor 2.30 GHz
to lolko minecraft a ten mount a blade mi bude stacit chtel jsem proste jen takovej levnej tak se mi ulevilo ze to bude zvladat aspon todle Taky tam pisou ze se ten notebook hlavne zameruje na videa na internetu je tomu doopravdy tak ???
rád bych se zeptal, jestli někdo ví, jak stáhnout celý tento návod do počítače pro offline použití?
Nemyslím jen první stranu, ale aby fungovalo i proklikávání na další stránky.
Poslední příspěvek
Staci najit ten spravny, rozhodne lepsi venovat par sekund hledani PDF nez se snazit ulozit web do souboru.
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
Nazdar, uvítal bych nějaký tip na notes. Není to pro mě, takže 15k je (neusmlouvatelný) strop. 15,6" uhlopříčka (nebo víc), bude primárně pro brouzdání na netu, nepřenášený, snad nějaký film, W11 předinstalovaný. Díky.
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
Zdravím,
Poprosil byhc místní o pomoc s výběrem notebooku pro mámu. 99% využití je : Zapnutý notas s připojenými 2 velkokapacitnimi externími disky (2tb-4tb) plus připojený externí monitor na kterém nonstop hraje něco buď z přehrávače z oněch disků...