battlefield 3 - lagy
battlefield 3 - lagy
Ahoj, Nevíte proč nemůžu pořádně rozjet bf3 (nejen to - např i MOH - ale ta už mi jede poměrně v pohodě, od koupě ramek) na svém ntb? .. Lenovo ideapad y570 - nvidia geforce GT 555m ; Intel i7 ; ramky 2x4 GB , ty jsem včera dokupoval, měl jsem 1x4GB , bohužel to nepomohlo, hra se pořád zasekává. Co krok tak se mi sekne obraz, přitom tahle grafika by to měla zvládat (mám nastavené minimální detaily). Na ntb mám 2 grafiky , spouštím to přes nvdidii, ale to pouze otevře web bf3, odkud se to spouští, tak mě napadá, jestli se to kvůli tomu nebo originu nespouští přes Intel HD. Nevím. Uvítám jakoukoli radu.
Re: battlefield 3 - lagy
Mně se taky ze dne na den snížili fps v bf3 . Měl jsem asi něco v pc
Požádal jsem o kontrolu v Hjt a pomohlo to. Jsou to borci
Požádal jsem o kontrolu v Hjt a pomohlo to. Jsou to borci
Já jsem si bf3 ale instaloval včera (humblebundle balicek) a windows sem reinstaloval nedávno, takže si nemyslim, že něco mám v ntb
A máš když si reinstaloval máš stahnuté nejnovejší ovladače?
jj, mam
Co teploty? V pořádku?
jj větrák sem čistil před týdnem a mám chladící podložku
Jak si ten větrák čistil? Rozebíral si ten ntb? Y570 jsou už starší a s i7 navíc velmi topící ntb, možná to bude chtít přepastovat.
Stáhni si HWMonitor, zapni hru a pak ten HWM, hraj, než se začne sekat (aspoň 10 min), udělej z HWM screen a ten sem dej.
Stáhni si HWMonitor, zapni hru a pak ten HWM, hraj, než se začne sekat (aspoň 10 min), udělej z HWM screen a ten sem dej.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
ona se seka ihned jak to zapnu, ne az po nejakem case.. ano, staci odsroubovat zadni kryt a jsi u vetraku
Tak ověříme tu nVidii. Jdi do ovládacího panelu nVidia a zde vyber možnost Plocha -> Zobrazit ikonu aktivity GPU v ozn. oblasti.
Pak budeš mít v ozn. oblasti ikonu čipu. Zapni hru a když bude čip zelený a po kliknutí na něj se zobrazí ikona hry, tak je problém
jinde. Pokuď zůstane šedý, nebo tam ikona hry po kliknutí nebude, tak budeš muset v ovl. panelu nVidia hře tu GPU přidělit.
Pak budeš mít v ozn. oblasti ikonu čipu. Zapni hru a když bude čip zelený a po kliknutí na něj se zobrazí ikona hry, tak je problém
jinde. Pokuď zůstane šedý, nebo tam ikona hry po kliknutí nebude, tak budeš muset v ovl. panelu nVidia hře tu GPU přidělit.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
zaplý to mam a ikona hry tam je :)
Tak v tom případě už nevím, co by to kromě přehřívání mohlo způsobit. S tou GT555M GDDR5, co tam je, by neměl být problém
to hrát i na střední. Zkontroloval bych třeba pomocí HWInfo, jestli během hraní drží CPU (a pomocí GPU-Z GPU) svoje takty.
V HWInfo je to přímo vidět, kde se to ukazuje a GPU-Z (zapni až během hry) to má na kartě sensors. Asi bude nutný hru hrát v okně,
aby nebylo potřeba hru shazovat do lišty.
to hrát i na střední. Zkontroloval bych třeba pomocí HWInfo, jestli během hraní drží CPU (a pomocí GPU-Z GPU) svoje takty.
V HWInfo je to přímo vidět, kde se to ukazuje a GPU-Z (zapni až během hry) to má na kartě sensors. Asi bude nutný hru hrát v okně,
aby nebylo potřeba hru shazovat do lišty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2275
-
od mk2442
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 23:56