Need for speed SE - otázka legality
Need for speed SE - otázka legality
Chci se zeptat mám original pc hru nfs 2 SE z roku 97, ale ta nemůže běžet na windows 7 nebo 8 dále na win7 a 8 prý běží stažená verze z torrentu a to mám vyzkoušeno že ta doopravdy podporuje 32 i 64bitové windows 7 i 8, ale chci se zeptat zda se někdo bude legalitou takového šrotu zajímat a slyšel jsem že NFS I SE by už měla být uvolněna a NFS 2 SE tolerována ale nejsem si jist proto se ptám. Originalky se daji i někdy koupit ale potíž je v tom že bych si v bazaru musel koupit k tomu ještě 15 let starej počítač.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 08 zář 2013 21:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
Re: Need for speed SE - otázka legality
Nebo zkus naistalovat virtualni pc s win xp nebo 95
na windows 8 je to docela děs, ale kdysi se mi dostal do rukou jakýsi OS podobný Windows 98 který se nabootoval jako live flash disk a umožnil spouštět všechny hry pro Win98, ale už nevím kde ho stáhnout ReactOS to nebyl to vím jistě že e humusarny typu WineHQ Win9x hry nespustí
Naposledy upravil(a) hc50 dne 08 zář 2013 21:55, celkem upraveno 1 x.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli máš koupenou originálku, neni to snad nic hroznýho. V podstatě si stahuješ zálohu.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš než zálohu, tak patch která vydala komunita. Já bych měl svědomí čisté :) Znám i lidi, co si originální hru cracknou, jen protože jsou líní hledat CD 

dvojku mám original ale dosovou jedničku ne snad mi nikdo palici neutrhne. Vlastně pokud mam starou legalní dvojku, stáhnu již patchlou verzi abych se nemusel zaobýrat zkouškama instalace teto hry vlastně Win98 nebo XP neseženu legálně vůbec takže si myslím že i nelegální NFS 1 SE je menší průser než nelegální microsoft i když jsem se setkal s tím že na stránkách abandonware byla hra pro win 3.1 uvolněná zdarma ale protože na nových PC nejede někdo k ní přidal staré Windows 3.1 aby se nainstalovala a snadno i spustila ale to už je docela o hubu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Zář 2013 01:18) ---
teď už vím jak na MS vpc2007 v osmičkách, stačí setup.exe přejmenovat na setup1.exe a Virtual PC.exe na Virtual PC 1.exe nebo Virtual PC 8.exe
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Zář 2013 01:18) ---
teď už vím jak na MS vpc2007 v osmičkách, stačí setup.exe přejmenovat na setup1.exe a Virtual PC.exe na Virtual PC 1.exe nebo Virtual PC 8.exe