Zdravím, hru Crysis2 rozjedu bez problémů. Jede bez jediného kousnití,záseku či jiné nepřijemné záležitosti, jenže když hru zapinám vyskočí tabulka s
možností OK nebo STORNO, když kliknu na tlačítko OK hra se spustí a můžu plynule hrát a když dám STORNO hra se vypne. Jde mi spíše o to zdali tu hru můžu hrát, přestože mi hláška viz.obr hlasí, že mužou nastat kritické chyby v systému. O jaké přesně chyby může dojít ?
(Klidně konstatuji, že příručka nebo manuál tyto informace nevede. Už jsem se o to pokoušel)
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Říj 2013 18:27) ---
Jsou to chyby v průběhu hraní nebo se jedná o trvalé chyby v systému ?
Crysis 2 hlasí chybu, přesto hru rozjedu.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Crysis 2 hlasí chybu, přesto hru rozjedu.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Re: Crysis 2 hlasí chybu, přesto hru rozjedu.
Ja to chápem tak, že na tú kartu tá hra proste nie je vyvíjaná, tým pádom ani optimalizovaná a testovaná a preto nikto nezaručí jej chod.
Čo sa týka nejakých chýb, tak zrejme crashe všetkého druhu.
Čo sa týka nejakých chýb, tak zrejme crashe všetkého druhu.
► Zobrazit spoiler
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ono mi to při přímém hraní ani nehodí nad 40% zatížení grafiky. Test určitě nebyl to je na 100% jistý, protože grafika na to opravdu není stavěná. Crash bych nazval spíš jako odpálení GPU či CPU, který ovšem nestoupne při přímém hraní nad 70%. Protože jsou určitě nějaké hranice, kdy Grafika může dojít a zase odejít, nikoliv ale nesmí přejít přes hranici. Nic jako chyby systému jsem ještě neslyšel, že by pomíchal registry nebo něco to je nemožné.
>> Here <<
>> Here <<
Crashe myslím pády hry (s rôznymi chybovými hláškami) alebo systému (napr. BSOD).
► Zobrazit spoiler
Nedělal bych z toho tragošku, prostě hra nemá v seznamu podporovanejch tvoji GK a proto to hodí tu hlášku, aby jsi se kdyžtak nedivil, když ti hra spadne. Ale pokud to běží tak je to ok. Ale určitě žádné zničení HW či rozvrtání SW nehrozí 

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mě to dělalo s jinou kartou to samé.Nikdy se nic nestalo.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nic se nestane.Tyhle speciální Quadro FX grafiky jsou totiž ve skutečnosti jen vylepšené standartní grafiky.Takže mají stejné jádro jako ty do běžného PC či ntb.Mají však některé vylepšení aby byly uzpůsobeny pro profesionální použití.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Moc vám děkuji, koukám že na tom tahali i Far Cry a Gta.
http://www.youtube.com/watch?v=rr4t4EiLem4
http://www.youtube.com/watch?v=8-r4GrbNU7c
http://www.youtube.com/watch?v=rr4t4EiLem4
http://www.youtube.com/watch?v=8-r4GrbNU7c
>> Here <<
>> Here <<
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7926
-
od Renee