Zdravím, letos jsem si kapku naběhnul, koupil jsem fifu cd key, ale zjistil jsem, že hra jde hrát jen na pc, na který to přes origin stáhnu a nainstaluju. Naivně jsem si myslel, že hru stáhnu na netu v práci, protože doma net ještě nemám zapojený a pak to doma mladýmu zkopíruji do pc a zapaří. Dá se to nějak celé zkopírovat i s tím originem tak aby to šlapalo i na stolním pc doma nebo tu stahuju jak lama už hodinu tu hru v práci zbytečně a bez netu to nerozjedu?

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Pro 2013 17:51) ---
případně origin si do pc doma můžu stáhnout přes připojení k mobilu, to má jen 160mb, ale neměl bych jak stáhnout těch 6GB hry pokud vyžaduje origin vyloženě hru znovu stáhnout do mého pc. Jde mi o to, jestli stačí mít v pc origin, přihlásit se na něj a pak nakopírovat na hdd tu staženou hru a spustit a nebo jestli musím těch 6gb hry zase stahnout, když to chci rozchodit na jiném pc.
Intel i3 6320, Gigabyte GA-Z170 Gaming K3, NZXT Kraken X31, 8GB DDR4 Crucial 2666MHz, Eurocase ECO+90 700w, MSI GTX1060 6GB OCV1, 1TB WD raid edition, monitor BenQ 24" FullHD LED