Čau lidi. Můžete mi poradit nějaké budovatelské, válečné nebo budovatelskoVálečné stratefie co půjdou přes hamachi a jsou s nimi hodiny zábavy??
jo jen tak mimochodem.. Stronghold 3 přes hamaci jde?? má s tím někdo zkušenosti??
Hamachi a strategie
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hamachi a strategie
Rozhodně bych nezkoušel 3, ale 1 nebo 2. (Stronghold) Taky jsem to chtěl napsat už jak jsem si přečetl název topiku 

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No měli by jít všechny co podporují hraní po LAN síti.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě Rise of Nations.
Potom Warcraft 3 TFT s mapkama přes Garenu. Pudge Wars, Green TD, Jungle Race, TTW, Line Tower Wars, Team Line Tower Wars, Angel Arena, Vampirism Fire.
Hlavně u Pudge Wars si užijete opravdu hooooooooooooooooooooooodně srandy. Mapy zabírají od 200kb do 5mb, hra jinak kolem 1.2GB.
Potom Warcraft 3 TFT s mapkama přes Garenu. Pudge Wars, Green TD, Jungle Race, TTW, Line Tower Wars, Team Line Tower Wars, Angel Arena, Vampirism Fire.
Hlavně u Pudge Wars si užijete opravdu hooooooooooooooooooooooodně srandy. Mapy zabírají od 200kb do 5mb, hra jinak kolem 1.2GB.
Age of Empires 2.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11204
-
od JuRas