Ahoj. Prosim o radu Prave jsem si poridil nejnovejsi cislo score ze hrou gears of war tak bezim domu ze si nainstaluju a spustim..Nainstaluju ale..nespustim Kdyz kliknu na "hrat" napise mi to ze chybi xlive.dII a ja vubec nemam tuseni co to muze byt?!?!? K cemu to slouzi chlapy a kde to muzu stahnout?Pomohl by mi odkaz Diky moc
Naposledy upravil(a) Ltb dne 07 led 2014 13:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
Zdravíčko, dnes mi na max. pár sekund zhasl počítač a potom se vše načetlo až na jednu aplikaci. Našel jsem jsem toto v hlášení Zabezpečení a údržba > Sledování spolehlivosti. Dokáže mi říct jak moc kritické to je a co se vůbec jedná.
E.:...
Poslední příspěvek
Jak moc kriticke to je uvidis sam casem a o co se jedna take musis zjistit sam, pouze z tehle chyby se to zjistit neda.
Je treba postupovat metodou pokus-omyl. Pokud se to bude opakovat, je to vazne a muze to skoncit ze nebude obraz vubec.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
"FINDSTR: Cannot...