Dobrý den , mám takový dotaz:D
Když se pokouším spustit hru Outlast, hra se nespustí a najede mi tam Aplikaci (0x000007b) se nepodařilo správně spustit. Kliknutím na tlačítko OK aplikaci ukončete (jiné hry zatím nemám). Hledal jsem na internetu a nic určitého jsem nenašel. Nechápu čím to je, protože před Recovery (asi před 3 dny) mi hra šla a šlo i i plno dalších her. MWAV mi vygeneroval tohle
File C:\Users\unicorn\AppData\Roaming\newnext.me\nengine.dll infected by "Adware.NewNextMe.A (DB)" Virus! Action Taken: No Action Taken.
File C:\Users\unicorn\AppData\Roaming\newnext.me\nengine.dll infected by "Adware.NewNextMe.A (DB)" Virus! Action Taken: No Action Taken.
Object "Uplink Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
File C:\Users\unicorn\AppData\Local\genienext\nengine.dll infected by "Adware.NewNextMe.A (DB)" Virus! Action Taken: No Action Taken.
File C:\Users\unicorn\AppData\Local\Mobogenie\Version\OldVersion\Mobogenie\nengine.dll infected by "Adware.NewNextMe.A (DB)" Virus! Action Taken: No Action Taken.
Dál ale nevím co s tím, protože s s počítači moc neumím.
Děkuju předem
(Windows7)
Aplikaci (0x000007b) se nepodařilo správně spustit.
Re: Aplikaci (0x000007b) se nepodařilo správně spustit.
Máš tam dost nežádoucích programů, vlož log z HiJackThis do stejnojmenné sekce.
Odesláno z mého GT-I9070
Odesláno z mého GT-I9070
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4532
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 19:51
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2557
-
od PARKR
11 led 2025 15:10
-
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7375
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
- 7
- 4994
-
od makojed