Levnější Battlefield 4, Premium a další Vyřešeno
Levnější Battlefield 4, Premium a další Vyřešeno
Smazano
Naposledy upravil(a) Widlajz dne 27 úno 2014 12:52, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Levnější Battlefield 4, Premium a další
jsi si jisty ze je to legalni? podle me neni na 1000%... ja to nedoporucuji
Sent from my iPhone using Tapatalk
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Čekal jsem, že se někdo ozve :). Hraju s tím více než měsíc a vše v pořádku funguje. Proto jsem návod zveřejnil až teď, abych se ujistil, že vše funguje a nejsou s tím nějaké problémy.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
znam hodne lidi kterym smazli ucet... mas to i v pravidlech originu a obchodnich podminkach !! jeden clovek asi nevadi ale kdyz to udela 20 lidi... koupi z mexicke vpn a pak hraje z ceske ip a jeste ve stejny den... vsadil bych boty ze to nekdo odhali
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Jojo já se s tebou hádat nebudu. Chtěl jsem pouze dát návod lidem, kteří nechtějí dát za hru takový peníze co to stojí u nás. Do ničeho Tě nenutím.
Myslím, že i u STEAMu je zakázané vyměňovat a prodávat účty a hle co se děje oni se vyměňují a prodávají.
Jinak co myslíš, že se prodává na Aukru a jiných portálech? České verze? Ani náhodou.
Myslím, že i u STEAMu je zakázané vyměňovat a prodávat účty a hle co se děje oni se vyměňují a prodávají.
Jinak co myslíš, že se prodává na Aukru a jiných portálech? České verze? Ani náhodou.
Naposledy upravil(a) Widlajz dne 27 úno 2014 11:30, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
jen jsem napsal svuj nazor a podotknul ze je to NELEGALNI

- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Widlajz píše:Jojo já se s tebou hádat nebudu. Chtěl jsem pouze dát návod lidem, kteří nechtějí dát za hru takový peníze co to stojí u nás. Do ničeho Tě nenutím.
Co se týče AUKRA a prodeji her,tak je to řádná česká podvodná žumpa.
Ano přesně tak.
beathere omlouvám se Ti, pokud jsem Tě nějak tímto návodem urazil či Ti nějak pokazím obchody ve vedlejším vlákně, jen jsem chtěl pomoci ostatním lidem, kteří třeba mají případný zájem o hru a nechtějí jí kupovat na Aukru, kde stojí mnohdy i o několik stokorun více a je to úplně to samé.
Ještě menší dodatek - neznám nikoho komu by vypnuli účet. Hra je řádně zakoupená, jenom ne skrz náš Origin. Taky zde nemáme právo hrát s RU verzema a co se tu prodává RU verze, EN verze a podobné.
beathere omlouvám se Ti, pokud jsem Tě nějak tímto návodem urazil či Ti nějak pokazím obchody ve vedlejším vlákně, jen jsem chtěl pomoci ostatním lidem, kteří třeba mají případný zájem o hru a nechtějí jí kupovat na Aukru, kde stojí mnohdy i o několik stokorun více a je to úplně to samé.
Ještě menší dodatek - neznám nikoho komu by vypnuli účet. Hra je řádně zakoupená, jenom ne skrz náš Origin. Taky zde nemáme právo hrát s RU verzema a co se tu prodává RU verze, EN verze a podobné.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
Já si myslím, že to ničemu neuškodí. Kdyby to neměli předražené jako prase tak není důvod vyhledávat tyto způsoby.
Myslím si, že tvůj návod je přísosný
Myslím si, že tvůj návod je přísosný

Hra je radne zakoupena, ale jedna se o regionalni licenci jejiz platnost je omezena na uzemi urciteho statu, pro ktery je urcena. To, ze na to nikdo neprisel neznamena, ze je to v poradku.
Je to neco, co si zadny cesky oficialni prodejce nemuze dovolit, ale automaticky bude za vydriducha, protoze ve state kde se neplati DPH a maji polovicni prijem to stoji to mene. Tohle jsou ceny, na ktery se zadny oficialni prodejce uz z principu nemuze dostat, protoze jsou nizsi nez jeho nakupni cena.
Pocitej s tim, ze kdyz z toho bude prusvih, tak vsichni zucastneni ukazou na tebe, ze jsi jim to poradil.
Je to neco, co si zadny cesky oficialni prodejce nemuze dovolit, ale automaticky bude za vydriducha, protoze ve state kde se neplati DPH a maji polovicni prijem to stoji to mene. Tohle jsou ceny, na ktery se zadny oficialni prodejce uz z principu nemuze dostat, protoze jsou nizsi nez jeho nakupni cena.
Pocitej s tim, ze kdyz z toho bude prusvih, tak vsichni zucastneni ukazou na tebe, ze jsi jim to poradil.
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
konecne me nekdo pochopil a nevidi za tim konkurenci a dalsi blbosti... diky petr22

To neni ani tak konkurence, ale jako specialni akce pro staty jako je Mexiko nebo Rusko, kde je nutno dat nizsi cenu vzhledem k tomu jake ma obyvatelstvo prijmy. Proto je to zcela logicky omezeno na IP jednotlivych statu.
Vsadil bych se ze v EULA bude neco ve smyslu ze licenci je mozno pouzivat pouze na uzemi urciteho statu. A moc bych se nedivil kdyby to bylo i v rozporu s ceskym AZ, protoze moznost koupit to pouze na uzemi urciteho statu je mozno chapat jako formu ochrany.
Ano, tenhle postup muze lidem usetrit penize, ale take jim zpusobit problemy a na to je treba upozornit. Pravni zodpovednost ma kazdy svoji.
Vsadil bych se ze v EULA bude neco ve smyslu ze licenci je mozno pouzivat pouze na uzemi urciteho statu. A moc bych se nedivil kdyby to bylo i v rozporu s ceskym AZ, protoze moznost koupit to pouze na uzemi urciteho statu je mozno chapat jako formu ochrany.
Ano, tenhle postup muze lidem usetrit penize, ale take jim zpusobit problemy a na to je treba upozornit. Pravni zodpovednost ma kazdy svoji.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 27 úno 2014 12:04, celkem upraveno 2 x.