Dobrý den potřeboval bych poradit mám nový počítač a chtěl bych natačet let´s playe jenže nemohu protože:
1.Když zapnu fraps a zapnu nahráváni obrovsky pokles FPS na 5 a ping se mi vyšplhá nad 350.
2.Když chci třeba točit přes bandicam tak to sáme ale když jsi nastavím kodek na grafickou kartu tak nemám problém s záznamem s té hry ale dát ji poté do sony vegas ve kterém edituji videa mi to nepovolí. prosím pomocte jak vložit video ze Bandicam do sony vegas.
Moje PC sestava-Windows 8 64-bit
Intel Core i5-4570 CPU @ 3,20GHz
8GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 660
FPS při hrách a natačení
FPS při hrách a natačení
Naposledy upravil(a) DrokosCZ dne 02 bře 2014 17:12, celkem upraveno 2 x.
Re: FPS při hrách
Ahoj, počítač máš výkonný, ale Fraps je hodně náročný zkus MSI Afterburner, mám z něj natočeno pár desítek vydeí, není vůbec náročný a málo zabýrá paměti. a je zdarma. http://www.slunecnice.cz/sw/msi-afterburner/
Nahravaci programy uplne ignoruj
Mas Geforce 660, coz je karta ktera ma hardwarovy MPEG-4 AVC enkoder, takze pomoci Nvidia Shadowplay muzes nahravat herni videa pomoci druheho procesoru v graficke karte. Vliv na hru to nema zadny.
Mas Geforce 660, coz je karta ktera ma hardwarovy MPEG-4 AVC enkoder, takze pomoci Nvidia Shadowplay muzes nahravat herni videa pomoci druheho procesoru v graficke karte. Vliv na hru to nema zadny.
mám problem s tím natačením divej ja jsi zapnu hru a shadowplay - (program od geforce na zaznam) zmáčknu F9 jak jsem si to nastavil a nic.
a nevíte jak opravit ten Fraps při minecraftu mi jde uplne luxusne ale jak zapnu třeba world of tanks tak LAGY ON ! prosím pomoc..
a nevíte jak opravit ten Fraps při minecraftu mi jde uplne luxusne ale jak zapnu třeba world of tanks tak LAGY ON ! prosím pomoc..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2319
-
od Fantousek
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 14:10