Dobrý den,
Není to dávno co jsem dostal od rodičů nový PC.
Grafická karta: Nvidia GTX560 od gygabite.
Procesor: AMD Athlon X4 Quad Core 3.20 GHz
RAM: 4GB
Win 7 Professional 64bit Servis Pack1
Není to žádná herní mašina, ale očekávám od toho aspoň, že by mohl rozjet nějaké méně náročnější hry. No zkusil jsem nainstalovat Counter Strike Source a výsledek byl hrozný hra se neustále seká. Ovladače grafické karty nainstalovány nevíte čím by to mohlo být ? Myslím si že tuhle hru by PC měl zvládnout rozejt i na Ultra detaily. Nevím jestli musím nainstalovat jiné ovladače popřípadě jaké, je možné, že by plynulost hry mohl ovlivnit i starý monitor, jenž mám ?
Děkuji za radu.
PC - hry
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC - hry
Monitor ma beh hry urcite nema vliv...muzes tu grafiku blize specifikovat?bojim se, ze to vazne u ni drobet...parametry alespon obecne...jinak 4 gb nejsou zadna extra slava, popremyslej klidne o dalsich 4 gb navic, neni to takova investice
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
4gb taky stačí.. ta karta taky není zase tak špatná, ale není to žádný zázrak... zkus stáhnout rozlišení na cs:s třeba na 1024 a napiš jak to jde.. ale s největší pravděpodobností to bude brzdit ona
Naposledy upravil(a) beather dne 01 bře 2014 13:03, celkem upraveno 1 x.
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

4gb není žádná sláva?! Na novější hry to v poho stačí....Co takhle prohledat pc od viru ty dokážou neskutečně zpomalit pc...
Naposledy upravil(a) hustoch dne 01 bře 2014 13:01, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Profici hrajou csko i na 720p
ma to svoje vyhody 

- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
catalystcz... je vidět že se vůbec nevyznáš 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

CS:GO musí šlapat krásně. Jak jsou na tom teploty?
No právě před tímto PC jsem měl slabší a tam jsem CSS rozjel na High detaily kolem 50fps. Teď jsem zkoušel na kolik fps jede CSS a zjistil jsem, že na nejvyšší detaily na 130fps.. takže právě proto jsem viděl jako jedinou možnost že by to mohlo být tím monitorem, dříve jsem měl od SAMSUNGU.. Je to stary monitor od BENQ
Klasika: http://www.svethardware.cz/recenze-mega ... body-0.744
Jinak ono větší rozlišení jak 1024 ani na tom monitoru nastavit nejde..
Jinak teploty po 10 minutach zapnute hry:
GPU: 71C
Sytem: 44C
CPU: 57C
SMIOVT4: 45C
SMIOVT5: 45C
SMIOVT6: 45C
HD0: 33C
Klasika: http://www.svethardware.cz/recenze-mega ... body-0.744
Jinak ono větší rozlišení jak 1024 ani na tom monitoru nastavit nejde..
Jinak teploty po 10 minutach zapnute hry:
GPU: 71C
Sytem: 44C
CPU: 57C
SMIOVT4: 45C
SMIOVT5: 45C
SMIOVT6: 45C
HD0: 33C
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
teploty celkem ok...
zkus jiný monitor..
zkus jiný monitor..

Neznám důvod, proč by to bylo monitorem. Ale zkusit to můžeš. Já ti neporadím. Asi bych zkusil reinstal hry/steamu.