Takže takové divné téma, ale snad se někdo najde kdo poradí. Táta má nové pc a chtěl by si na něm něco zahrát, ale jeho poslední hrou co kdy hrál byl project IGI (kterého se nahrál opravdu dost), colin mcrae rally 2, Revolt a uplně poslední Toca Race Driver 3. Já jsem o dost mladší takže vůbec nemám přehled co by ho mohlo bavit hry co hraji já, jako Bf 4 jsou pro něj strašně chaotické. Takže jsem navrhoval něco jako Sniper Elite v2 nebo nějaký Splinter Cell to by ho prý nebavilo a proto se ptám těch starších nad 45let co vás bere a stravíte u toho aspoň nějakou tu hoďku.
Takže já jsem vybral Grid 2 jako závodní hru pak ještě Dirt 3, ale to jsou jen závody u stříleček už nemám nápady.
Děkuji za rady.
Nápady na hru pro tátu
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nápady na hru pro tátu
Můj táta hraje World of Tanks, vždy se zakempí v keři a čeká 

Musíš vybrat něco co ho uchvátí, třeba i příběhem.
Namátkou bych zkusil Bioshock Infinite nebo Deus Ex Human Revolution (který je ale trochu podobný Splinter Cellu no).
Jinak kdyby ho zajímala bojová technika tak určitě Arma 2 nebo Arma 3. Jinak výše zmíněný WoT také není špatný.
Namátkou bych zkusil Bioshock Infinite nebo Deus Ex Human Revolution (který je ale trochu podobný Splinter Cellu no).
Jinak kdyby ho zajímala bojová technika tak určitě Arma 2 nebo Arma 3. Jinak výše zmíněný WoT také není špatný.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud ma rad pomalejsi tempo, tak urcite taktickou Rainbow Six 3, Loadout, ten je dokonce zdarma, Team Fortress 2...jinak k zavodnim mu klidne doporuc formule F1 2014, NFS Rivals
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
TF 2 je asi tak 10x chaotictejsi než BF4
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Oxxid: kdyz jedes treba za engineera, tak vubec
je to o stylu hrani 

Tak Wot mě vůbec nenapadlo určitě mu to předhodím. Jinak si myslím že nebude moc na multiplayer to je pro něj to chaotické. Bioshock Infinite to je hodně dobrý nápad to by se mu mohlo líbit a ta Arma to nevím to pro něj bude moc složité si myslíš.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
A co treba letadylka? ...War Thunder na steamu
stredoveke mlaticky War of the Roses, Chivalry 

Warthunder.. Bioshock Infinite by ho mohl také hodně bavit.
"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
Tak ani Wot a ani Warthunder neprošlo prý ruce pryč od techniky a už vůbec né středověké mlátičky. Co mě překvapilo tak když jsem mu ukázal Planetside 2 tak se mu to líbilo ale že neví kdo je kdo, takže už se stahuje. A doufám že se v tom zorientuje a uvidí že to není až zas tak složité a nakonec se mu ještě bude líbit BF4 :)
- proofer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A co Mafia 2 

Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8