Zdravím, Rozhodl jsem se, že udělám sérii videí z her, které jedou poměrně slušně na integrované GPU Intel HD 4400. Myslím si, že by toto mohlo být alespoň pro někoho užitečné. Každé video má 30 sekund (jednak z toho důvodu, že nemám originální fraps a jde pouze o testík.. ) Enjoy!
Naposledy aktualizováno: 3.6 2014 (Alien vs. Predator 2010, Test Drive Unlimited 2)
► Zobrazit spoiler
Need for Speed: World
Mass Effect 1
Goat Simulator
Euro Truck Simulator 2
Dead Island
Battlefield Play4Free
Amnesia: The Dark Descent
Slender
GTA: San Andreas - Low/Medium ENB Series
Minecraft
Mass Effect 2
Mass Effect 3
Rage
Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
Just Cause 2
Dirt Showdown
Command & Conquer 3: Tiberion Wars
Watch_Dogs
War Thunder
Alien vs. Predator 2010
Test Drive Unlimited 2
Naposledy upravil(a) Ryo dne 03 čer 2014 18:32, celkem upraveno 9 x.
CPU: Intel Core i7-6700k 4,7GHz 1,35V CPU Cooler: BeQuiet! Dark Rock 3 GPU: MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 8G MB: MSI Z170A Gaming M3 PSU: EVGA SuperNOVA G2 650W RAM: 16GB Kingston HyperX Fury Black DDR4 2666Mhz CASE: NZXT S340 Black/Red - custom HDD: Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB SSD: Intel 535 Series M.2 - 120GB
Zy by piratska verze zase utekla driv,nez original? Nebylo by to poprve.
Jop. Nebudu rikat, odkud tu hru mam... Kazdopadne, takhle to urcite hrat nebudu. Akorat bych si to znechutil, s takovymi detaily. Pockam si radeji na GPU a pote budu uvazovat o koupi... Ubisoft si zaslouzi podporu, dela luxusni kousky.
CPU: Intel Core i7-6700k 4,7GHz 1,35V CPU Cooler: BeQuiet! Dark Rock 3 GPU: MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 8G MB: MSI Z170A Gaming M3 PSU: EVGA SuperNOVA G2 650W RAM: 16GB Kingston HyperX Fury Black DDR4 2666Mhz CASE: NZXT S340 Black/Red - custom HDD: Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB SSD: Intel 535 Series M.2 - 120GB
Nejde mi ani tak o taktování, ale chci dát do PC dvě tyto karty, ale naopak chci snížit maximální spotřebu
cca na 85%, abych snížil hlučnost této GK. Všichni výrobci mají nějakou „utilitu“.
1. Jakou utilitu GK má Intel = Její název ? Prosím o web....
Poslední příspěvek
BIOS se nemusi konfigurovat nijak, dve graficke karty pres DirectX 12 musi umet vyuzivat aplikace.
Tedy tech nekolik aplikaci, ktere vice karet podporuji, bude fungovat samo.
Co ma byt cilem? Na hry je Intel Arc naprosto k nicemu, je to takova...
Když do prvního-vrchního slotu vložím nVme SSD Samsung 990 PRO - Deska nebootuje a nemůžu na něj nainstalovat OS.
Zkoušel jsem i další sloty, ale nic, bez odezvy.
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...