Moto GP3-Problém se zvukem
- Tunings
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Moto GP3-Problém se zvukem
Mám problém s hrou Moto GP3. 2 dny sem ji hrál bez problému,ale třetí den sem ji ráno zapl a začala blbnout hudba a zvuky(Trhá se to),ale jinak graficky a hratelně jede v pohodě.Když sem je zkoušel pouštět přes Bsplayer,tak dou v pohodě,ale při hře to blbne! Takže chyba musí být v mém PC,ale jaká??
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš zvukovou kartu integrovanou na základní desce, nebo samostatnou. Mrkni se do nastavení zvuku ve hře i ve Winech, zda jsi něco nenastavil nesprávně.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Tunings
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ale nikde sem nic nenastavoval,zkusím si ješte pohrát s nastavením ve hře,ale nechápu čím to,protože sem s tím fakt nic nedělal.Zas tak se v PC nevyznám jesli mám integrovanou zvukovou kartu nebo ne.Mám tuhle: ====== SOUND CARD INFORMATION ======
Device Name Realtek High Definition Audio. Vím jen,že mám integrovanou grafickou kartu ATI RADEON XPRESS 200 SERIES a proto taky mám sem tam problémy s hraní novějších her,ale to že tam blbne zvuk,tak s tím asi grafická karta snad nemá nic společného
Device Name Realtek High Definition Audio. Vím jen,že mám integrovanou grafickou kartu ATI RADEON XPRESS 200 SERIES a proto taky mám sem tam problémy s hraní novějších her,ale to že tam blbne zvuk,tak s tím asi grafická karta snad nemá nic společného
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2220
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 07:03
-
-
Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 23
- 9335
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
25 úno 2025 08:05
-
-
-
Nové tvrzené sklo na Motorolu moto g41
od p3v4x » 08 črc 2024 17:06 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3198