Kolik by stál pc co by rozjel.. Vyřešeno
Kolik by stál pc co by rozjel.. Vyřešeno
AHOJ, dneska jsme objednaly nový repasovaný pc, protože ten co mám je už šunka a příjde za týden. No a vím jen to že má 4gb ram, ale spíš se chci zeptat kolik by stál pc co by rozjel bf3 aspoň na nízké detaily plynule?
Re: Kolik by stál pc co by rozjel..
9k bez os? nebo 8k
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Kdybys hodil nějaký odkaz nebo něco čeho bychom se chytili...
Jednomu človíčkovi taky prodali repas na "práci s videem, stříhá v poho..." za 10000,-. Reálná cena PC byla 3000,- a video se na tom maximálně dalo přehrát. O úpravě si mohl nechat jen zdát.
Jednomu človíčkovi taky prodali repas na "práci s videem, stříhá v poho..." za 10000,-. Reálná cena PC byla 3000,- a video se na tom maximálně dalo přehrát. O úpravě si mohl nechat jen zdát.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
no koupily jsme repas win 7 professional 4gb ram lepší procesor než AMD co mám teď, a stál 6700kč....
Lepší procesor, než AMD, co mám teď... konkrétně?
ee nepamatuji si, no to je jedno prostě byla by nižší cena než 8 tisíc? já myslel takových 6500Kč? protože ten co mám teď a nerozjede ůplně plynule bf3 stojí okolo 4000KČ
No nižší cena než 8 tisíc a chceš plynuký Battlefield? To je docela důležité si pamatovat.
víte co zamkneme tohle téma, až bude pc s papírem hw u mě doma tak se vám ozvu tak čus :)