Dobré dopoledne,
Chtěl bych se vás na něco zeptat. Hry už nějakou dobu nehrají a ani nehodlám, jen pro vyjímku bych si chtěl zkusit nějaký singleplayer a napadl mě Watch Dogs.
Jen nemám tušení zda na tomto modelu Acer Aspire V3 571G(I5-3230M s GeForce GT730M) utáhnu alespoň na minimalní detaily hry.
Děkuji za odpověďi.
Watch Dogs- Acer Aspire V3 571G
Re: Watch Dogs- Acer Aspire V3 571G
Zdravím!
Ano utáhneš to v pohodě i na střední detaily.
Ano utáhneš to v pohodě i na střední detaily.
No seká se mi to na nejnižších detailech(nižší). Je zřejmé, že za to může Intel HD Graphics 4000, která zpracovává veškerý obraz, ale je možné, že hry se zapínají přes ní a bohužel si nepamatují přes co se přepíná,aby Watch Dogs jel přes Nvidi.
Zapni si CPU-Z a tam se podívej, která karta běží jako primární. Měla by ta GT 730M.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Zřejmě nemáš aktuální ovladače, proto ti to běží na Intelu.
Pokud tam bude jako primární karta Intel HD, tak si nainstaluj nejnovější ovladače na tu grafiku, restartuj a pak to zkus. Pokud Ti bude furt běžet ta Intel, tak se to dá prohodit v BIOSU.
VSmanCZ píše:Zapni si CPU-Z a tam se podívej, která karta běží jako primární. Měla by ta GT 730M.
To jsem už udělal minule. Stáhnul a zapnul. Mněl jsem tam Intel HD Graphics 400 a dole jsem poté dal GT730M jak jsem měl na výběr. Vypnul,zapnul a bylo tam furt ta GT730M, jak jsem dole dal GT730M s výběru.
No, že bych neměl aktuální ovladače to je blbost. K tomu mi slouží Nvidia Experience kde mám, že jsou ovladače aktuální.
V "Odinstalovat programy" mám Ovladače HD grafiky Intel ,ovladač rozšiřitelného řadiče Intel, ale to k slouží k zpracování obrazu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 6168
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 črc 2024 22:48