Dobrý den,
mám tady takový problém.
Rozhodl jsem se, že si zahraji Team Fortress 2. Často jsem to hrával u kamaráda a bavilo mě to, tak jsem uvolnil nějaké to místo na disku a přes Steam jsem si ho stáhl taky.
První načítání byla opravdu hrůza, trvalo alespoň šest minut. Hra se ale potom v pořádku rozjela a já se rozhodl na rozcvičení se si zahrát tutoriál.
A tady to začíná.
Asi v půlce načítání tutoriálu hra spadla a nahlásila "program hl2.exe přestal pracovat".
Zkusil jsem hru spustit znovu.
Tentokrát se tutoriál v pohodě nahrál. Všechno fungovalo tak jak mělo... Tedy alespoň do té doby, než se začalo střílet.
Při každé explozi se hra kousla, když jsem vystřelil, obrazovka taky zůstala stát a pořád dokola se opakoval zvuk toho výstřelu. Zkrátka peklo.
Tak jsem se rozhodl, že hru restartuji a znovu jsem zapnul tutoriál. Věřte nebo ne, chvíli se hra zase sekala a když jsem se vrátil do hlavní nabídky "hl2.exe přestal pracovat".
Nevím, co mám dělat. Hra mi říká, že můj systém je dost dobrý na vysokou kvalitu hry a podobně, kartu mám ATI Radeon HD 3450, která by to prý rozjet měla.
Myslíte si, že to může být tím, že mám opravdu málo místa na disku?
Dokonce se mi už seká i internet...
(Disky jsem čistil několikrát ale mám na nich spoustu věcí, uvažuji o zakoupení externího HDD, pomohlo by to?)
Ještě bych rád dodal, že Portal 2 mám taky na vysoké kvalitě a jede hezky a plynule.
TF2 padá a laguje se
Re: TF2 padá a laguje se
Co máš za počítač?
Acer, Aspire M1201
RAM mám 2,00 GB
GHz 2.30
RAM mám 2,00 GB
GHz 2.30
Kolik mas volne RAM když hrajes?
Omlouvám se za velmi opožděnou odpověď, šel jsem si od toho šťourání v počítači trošku odpočinout a místo toho jsem usnul na gauči...
Když hraji, ve výkonu mám paměť zhruba kolem 1,45 GB - 1,65 GB...
To když zapnu Chrome, to je horší, to mám klidně i 440 MB.
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Črc 2014 11:50) ---
No, dnes se mi seká už i hlavní menu. Když kliknu na tlačítko, zbarví se že jsem na něj kliknu a pořád se opakuje zvuk klikání, až třeba po patnácti sekudnách se otevře to, na co jsem kliknul.
Tohle se sice stává i kamarádovi, ale jen v menu a to málokdy.
Jak už jsem řekl, mně se to děje i při chození - někdo vystřelí, obrazovka se sekne a pořád dokola se opakuje zvuk toho výstřelu, až po chvíli se to zase rozjede... Zkoušel jsem hru pouštět i v okně, ale je to ještě horší než když je to na celé obrazovce.
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Črc 2014 20:52) ---
Může to být tím malým množstvím místa na discích?
(Acer C: 31,0 GB)
Data D: 44,0 GB - zde mám také Steam a TF2)
A nebo je problém vážně v počítači?
Třeba špatná grafická karta? Hra říká, že by to zvládat měla, jak jsem psal, ale vypadá to, že lže. A když kvalitu hry dám všechno na střední, problémy mám stále. Nízkou jsem nezkoušel ale na nízké ai nemá cenu to hrát.
Když hraji, ve výkonu mám paměť zhruba kolem 1,45 GB - 1,65 GB...
To když zapnu Chrome, to je horší, to mám klidně i 440 MB.
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Črc 2014 11:50) ---
No, dnes se mi seká už i hlavní menu. Když kliknu na tlačítko, zbarví se že jsem na něj kliknu a pořád se opakuje zvuk klikání, až třeba po patnácti sekudnách se otevře to, na co jsem kliknul.
Tohle se sice stává i kamarádovi, ale jen v menu a to málokdy.
Jak už jsem řekl, mně se to děje i při chození - někdo vystřelí, obrazovka se sekne a pořád dokola se opakuje zvuk toho výstřelu, až po chvíli se to zase rozjede... Zkoušel jsem hru pouštět i v okně, ale je to ještě horší než když je to na celé obrazovce.
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Črc 2014 20:52) ---
Může to být tím malým množstvím místa na discích?
(Acer C: 31,0 GB)
Data D: 44,0 GB - zde mám také Steam a TF2)
A nebo je problém vážně v počítači?
Třeba špatná grafická karta? Hra říká, že by to zvládat měla, jak jsem psal, ale vypadá to, že lže. A když kvalitu hry dám všechno na střední, problémy mám stále. Nízkou jsem nezkoušel ale na nízké ai nemá cenu to hrát.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2828
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
-
- 3
- 3302
-
od Signalista97