ahojte, poradil by mi někdo nějaké hry na tento PC: Procesor Intel pentium 4 3,0Ghz 1,5 Gb RAM Graficka karta 250Mb
Nějaké střilečky, simulatory a multiplayer hry
Díky moc
Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 črc 2014 23:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava nadpisu „typy na hry“. Jednak upřesnění, jednak chyba ve slově TYP – to slovo sice existuje, ale znamená něco jiného než slovo TIP, které je zde namístě.
v rámci úklidu jsem nerazil na svůj stařičký ASUS Transformer Book Flip TP200SA s 4GB RAM, 64 GB emmc "diskem", a čtyřjádrovým mobilním Pentiem N3700. S nadšením jsem nainstaloval Windows 10 32 bit, což byla tragédie, dále jsem...
Poslední příspěvek
Vis moc dobre, ze posledni moznost je z nich nejlepsi a jiz byla v minulosti zde na foru pouzita u podobnych zarizeni.
Dej tam bud 32bit Windows 7 (obrovsky rozdil v rychlosti proti W10) nebo Linux urceny pro slabsi PC, tedy s jednoduchym grafickym...
Mám obavu jestli se vleze chladič ale jsou to 2mm tak by mohl ne?
Poslední příspěvek
Ten se jednak asi nevejde, ale je i zbytečně výkonný a předražený - jestli Noctua, tak stejnou službu udělá "stará" NH-D15 nebo srovnatelná menší NH-U12A (můžu doporučit).
Jako disk bych vzal výhodnější rovněž špičkový Kingston KC3000....
Ahojte, prosím o radu. Mám starší PC (cca 10 rokov), Intel i5-4590 / DDR3 RAM ... V pondelí som do neho nahodil koupenú bazarovú grafiku GTX1660Super, o dva dny neskor som z bazaru kúpil DDR3 pamate no a dnes mi nechcel nastartovať.
Po zapnutí...
Poslední příspěvek
meda2016 : Tak zatím teda PC šlape jak má :-) ... človek sa učí celý život.
Ešte chvílku budu sledovat a jak bude všetko v poriadku tak tému uzavřu.
Ďakujem