Zdravím, v poslední době semi lepí smůla na paty..
Před pár měsícama jsem si koupil DayZ:Standalone a pár týdnu zpátky jsem dostal ban, chtěl sem to řešit se supportem od battleye ale pořád neodepsali. Tak jsem se vrátil zpět k dayz modu kterou jsem hrál ten týden, poté dojel tým se kterým jsme hráli CS:GO. dáme jednu hru a dostanu VAC ban, přitom to bylo doslova strašné skóre. říkám si že si na uklidnění dám zase DayZ mod. a bum, Global ban, stejnej jako mám na standalone.
Může mi někdo poradit jak to vyřešit, a jestli není možnost že mám v PC nějakej vir co by se hádal s jejich anticheat programem?
Ban všude kam se podívám Vyřešeno
Re: Ban všude kam se podívám
V zájmu viru neni aby jsi dostával VAC bany.
VAC je dost složitý a inteligentní software. BANy udělené neprávem jsou extrémně výjimečné. Proto se domnívám, že jsi dostal BAN právem, ani jsi nemusel cheatovat, stačí, když VAC nalezne na disku cheaty a bum.
VAC je dost složitý a inteligentní software. BANy udělené neprávem jsou extrémně výjimečné. Proto se domnívám, že jsi dostal BAN právem, ani jsi nemusel cheatovat, stačí, když VAC nalezne na disku cheaty a bum.
Problém je v tom že sem žádné cheaty nestahoval. Jediná věc co jsem dělal je to že jsem instaloval SoftMod pro wii.
EDIT: a jak vysvětlíš Battleye global ban?
EDIT: a jak vysvětlíš Battleye global ban?
Já ti nemám co vysvětlovat.
Jestli ti vice anticheatu nachází cheaty tak tam asi nějaké budou, jestli je nechces hledat tak reinstaluj systém.
Jestli ti vice anticheatu nachází cheaty tak tam asi nějaké budou, jestli je nechces hledat tak reinstaluj systém.
Měl jsem to taky na CS1.6 a tam to bylo z toho důvodu, že měl kamarád taky veřejnou ip jako já a dělal kraviny a dostával za to bany a já je měl taky...
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
oxxid wtf... vac skenuje jenom programy co zasahuji do hry... v pc muzes mit treba armadu cheatu
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tady to nikdo nevyřeší. A trvalý Ban nedestaneš jen tak pro srandu králíkům!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
pokud jsi dostal vac ban tak jsi proste zapnul a tecka.. pochybuji ze se cheaty zapinaji pri startu windows
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

beather píše:oxxid wtf... vac skenuje jenom programy co zasahuji do hry... v pc muzes mit treba armadu cheatu
VAC Ti zbira i DNS cache a odesila ji na Valve server kde se porovnava s databazi cheatovacich domen...
Proc myslis, ze vsichni vyvojari cheatu pozaduji aby je uzivatele spousteli vyhradne z flash disku a nemeli je na harddisku?
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
je treba mit ten program spusten... a jak pisu.. pochybuji ze se cheaty pousti automaticky

Tak třeba nějaká havět co se automaticky snaží dostat do programu za jakýmkoliv účelem, jinak opravdu nevím proč sem dostal v 1 týdnu tolik banů.
Nevím, nevyznám se jak co přesně pracuje, jenom to byla menší domněnka. Aspoň se můžu vrátit zpátky do společenského života
Nevím, nevyznám se jak co přesně pracuje, jenom to byla menší domněnka. Aspoň se můžu vrátit zpátky do společenského života

- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
reinstaluj windows