Jak přidat vlastní hru na steam? Vyřešeno
Jak přidat vlastní hru na steam?
Zdravím , mám šuplík plný her co sem si kdysi koupil . Někdy si je ještě rád zahraju . Jde je nějak aktivovat na steamu abych je měl ve vlastnictví , respektive když tam vlastníte nějakou hru každý kdo najede naváš profil vidí že ji máte , na účtu se vám také ukazuje odehraný čas a achivementy . Snad mě chápete , děkuji .
Re: Jak přidat vlastní hru na steam?
Nelze. Pár ojedinělých her lze aktivovat jejich klíčem i na Steamu, ale jsou to výjimky.
Re: Jak přidat vlastní hru na steam?
-Vasty- píše:Zdravím , mám šuplík plný her co sem si kdysi koupil . Někdy si je ještě rád zahraju . Jde je nějak aktivovat na steamu abych je měl ve vlastnictví , respektive když tam vlastníte nějakou hru každý kdo najede naváš profil vidí že ji máte , na účtu se vám také ukazuje odehraný čas a achivementy . Snad mě chápete , děkuji .
Jestli to jsou hry, které podporují Steam a mají k tomu určený typ klíče, tak by jít aktitovat měli... pokud je neaktivoval už někdo jiný (tvoji kámoši apod.).
Re: Jak přidat vlastní hru na steam? Vyřešeno
Dobrá teda .. většina z těch her klíče ani nepotřebuje a nějak se v tom šťourat a ani nevím jaký sou tam smouvy tak se v tom teda něbudu šťarat , dikec .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3942
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 17:50