Po pádu serveru Exilium nejde přihlásit se k Lineage 2 *
Po pádu serveru Exilium nejde přihlásit se k Lineage 2 *
Zdravim mám takovej problem.Hraju lineage 2 na serveru exilium..všechno mi normálně šlo dokud nespadl server...byl chvilku off pak ho nahodili ale mě už se nešlo přihlásit ...píše mi to jen You are currently logging in please wait a momment. Nevim co stim zkoušel jsem všechno co mě napadlo a co jsem se dočet na netu.Většinou se psalo něco o Hosts souboru že některý servery to přepíšou jenže já nvm co v tom má bejt a co ne..Prosim vás o radu děkuji
Naposledy upravil(a) Myloš dne 28 zář 2014 14:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problem s Lineage2“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problem s Lineage2“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Re: Problem s Lineage2
Vítej na PC-HELP.CZ
tato hláška znamená že již jsi přihlášen uvnitř, buď je dole autorizační(reaml) server nebo stačí chvíly počkat(server po určité době aktualizuje online charaktery a mělo by to fungovat) většinou se to stává při nečekaném odpojení od serveru.
tato hláška znamená že již jsi přihlášen uvnitř, buď je dole autorizační(reaml) server nebo stačí chvíly počkat(server po určité době aktualizuje online charaktery a mělo by to fungovat) většinou se to stává při nečekaném odpojení od serveru.
|NB|Acer TimelineX 5830TG|DESKTOP|Intel Core i9 - 9900K, 16GB Kingstone Predator, GB RX 480,MSI 390Z ACE, Samsung 840EVO 120GB, Barracuda 3TB, SS Focus 850 Gold, Kraken X62, NZXT H500i
No já jsem čekal i 20 minut a nic právě:/
pokud se dívám tak jestli je to správný server http://exiliumworld.com/ tak je dole :(
|NB|Acer TimelineX 5830TG|DESKTOP|Intel Core i9 - 9900K, 16GB Kingstone Predator, GB RX 480,MSI 390Z ACE, Samsung 840EVO 120GB, Barracuda 3TB, SS Focus 850 Gold, Kraken X62, NZXT H500i
Je vpohodě mě to nejde už 3 dny...kámoš tam normálně hraje dál
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Zář 2014 14:24) ---
hrou to podle mě nebude zkoušel jsem několikrát stáhnout celou hru znova a nic...ostatní servery mi jdou jen tenhle Exilium ne..musí to bejt pravděpodobně v tom Hosts nebo netušim fakt už mě nic nenapadá
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Zář 2014 14:24) ---
hrou to podle mě nebude zkoušel jsem několikrát stáhnout celou hru znova a nic...ostatní servery mi jdou jen tenhle Exilium ne..musí to bejt pravděpodobně v tom Hosts nebo netušim fakt už mě nic nenapadá
toto par lidem pomohlo :
V nastavení síťovky si u Protokolu IP verze 4 nastav DNS servery na hodnoty:
Upřednostňovaný 8.8.8.8 a alternativní 8.8.8.4
V nastavení síťovky si u Protokolu IP verze 4 nastav DNS servery na hodnoty:
Upřednostňovaný 8.8.8.8 a alternativní 8.8.8.4
to jsem zkoušel taky hodněkrát a nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Zář 2014 19:41) ---
Nenapadá někoho dalšího něco? já už nvm co stim firewall to neblokuje..antivirus tky ne...Hosts file sem nekolikrat dával novej a nic nova hra nepomaha..nastaveni sitovky dns tky ne ...novej launcher ani system ne..fakt netušim co dál
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Zář 2014 19:41) ---
Nenapadá někoho dalšího něco? já už nvm co stim firewall to neblokuje..antivirus tky ne...Hosts file sem nekolikrat dával novej a nic nova hra nepomaha..nastaveni sitovky dns tky ne ...novej launcher ani system ne..fakt netušim co dál
Re: Po pádu serveru Exilium nejde přihlásit se k Lineage 2 *
fakt nikdo neví?:/
Re: Po pádu serveru Exilium nejde přihlásit se k Lineage 2 *
Cya ... no já vim mam stejnej problém a stalo se mi to na exilium taky....každopádně ti rovnou poradím, že jsem měl ještě xp a po vyzkoušení všeho možného jsem nainstaloval 7ičky na druhej disk a problém zůstal stejný - prostě to nelognu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1425
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15