Middle Earth: Shadow Of Mordor Vyřešeno
Middle Earth: Shadow Of Mordor
Nainstaloval jsem Middle Earth: Shadow Of Mordor, ale při pokusu o spuštení se mi hra nespustí. Pár vteřin počítač pracuje. Zkoušel jsem měnit crack, 64bit i 86bit. Hru mám od známého který má Windows 8 a hru stáhnul z torrentů. Hra mu funguje bez problémů. Já mám Windows 7 Ultimate. V registrech jsou nějaké chyby který mi našel Windows Thuster, ale nevim jak je mám opravit.
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Middle Earth: Shadow Of Mordor
1. Zkus onu aplikaci spustit jako správce.
2. Zkontroluj požadavky oné aplikace zábavné (hry).
3. Registr vyčistit pomocí CCleanu.
4. Otestuj OS na virusy.
2. Zkontroluj požadavky oné aplikace zábavné (hry).
3. Registr vyčistit pomocí CCleanu.
4. Otestuj OS na virusy.
Re: Middle Earth: Shadow Of Mordor Vyřešeno
Piratska verze hry i piratska verze operacniho systemu.
Pokud chces poradit, tak musis na warez forum - viz pravidla tohoto fora se kterymi jsi sam souhlasil pri registraci - hned na zacatku:
- ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací "černých" Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována
Pokud chces poradit, tak musis na warez forum - viz pravidla tohoto fora se kterymi jsi sam souhlasil pri registraci - hned na zacatku:
- ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací "černých" Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována