Zdravím.
Dnes jsem se dostal na úkol kde mám zábít Paarthurnaxe ale to nechci tak jsem šel prvně za Delfínou ta mi ale řekla at se rozhodnu sám.
Pak jsem šel za Šedevousími ti mi řekli něco podobného.
A nakonec za Paarthurnaxem ten mi řekl že se nedíví a taky at se rozhodnu.
Ale když ho zabít nechci tak co mám vlastně dělat jediné co mě napadá je prostě odejít jenže to mám furt úkol z hlavní linie nedokončen.Nevíte někdo co s tím ?
Skyrim-Jak nezabít Paarthurnaxe.
Re: Skyrim-Jak nezabít Paarthurnaxe.
Pokud si to dobře pamatuji, promluv si s drakem a potom hlavní linie questu pokračuje pod jeho křídly. Připomeň mi poslední quest, který jsi předtím plnil?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Pro 2014 13:30) ---
Hledal jsem to na internetu a pokud ho nezabiješ, tak pouze Čepele ti už nebudou chtít pomáhat, ale pokud ho zabiješ, budeš sice členem Čepelí ale mniši na hoře tě už nebudou přijímat. Questu si nevšímej a pokračuj v hlavní linii, potom ti quest zmizí až hru dohraješ (hlavní linii)
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Pro 2014 13:30) ---
Hledal jsem to na internetu a pokud ho nezabiješ, tak pouze Čepele ti už nebudou chtít pomáhat, ale pokud ho zabiješ, budeš sice členem Čepelí ale mniši na hoře tě už nebudou přijímat. Questu si nevšímej a pokračuj v hlavní linii, potom ti quest zmizí až hru dohraješ (hlavní linii)
- morik242
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky jsem "řešil" stejnej problém. Myslel jsem, že je to součást hlavní linie, tak jsem ho zabil. Pak (asi po dalších 2 hodinách hraní) jsem toho začal litovat, tak jsem smazal poslední save a hodil ho tam. A jak říkal kimi - úkol pak zmizí.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
- Mark Twain
- Mark Twain
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli ho zabiješ, tak se na tebe naštvou Šedovousí, jestli ho nezabiješ, tak na tebe budou naštvaní Čepele. Úkol lze splnit bez zabití Paarthurnaxe tím, že pomocí konzole ho označíš jako splněný. Paarthurnax bude žít, Čepele i Šedovousí k tobě budou přátelští.
Pomocí tildy (klávesy pod Esc) spustíš konzoli. Do ní napiš následující text. Je to sice podvod, ale zároveň o nic nepřijdeš.
setstage MQPaarthurnax 100
Pomocí tildy (klávesy pod Esc) spustíš konzoli. Do ní napiš následující text. Je to sice podvod, ale zároveň o nic nepřijdeš.
setstage MQPaarthurnax 100
Já bych se použití cheatu vyhnul, zrovna v této hře bych se bál že ti to rozhodí rovnováhu a později budeš mít se hrou problémy.
No když dojdu ke drakovi a řeknu mu ho po mě chtějí abych ho zabi ltak se nic nestane jenom začne vyprávět proč bych to dělat neměl.
Zkusím tedy pokračovat v hlavní linii a tenhle úkol nebudu řešit.
Zkusím tedy pokračovat v hlavní linii a tenhle úkol nebudu řešit.