Čau, dneska vyšla BETA BF Hardline na originu zadarmo, tak to chci zkusit, jednou mi to naběhlo a hrál jsem, ale snížil jsem nastavení abych zkusil na kolik to poběží FPS na nejnižší (šlo mi to na max bez aa v hd cca 40fps), ale hned po přenastavení, se to zaseklo, dal jsem ctrl+alt+delete, a objeví se tam myš, a s tou nemůžu hýbat a počítač musím na tvrdo vypnout. Všechny ovladače mám nejnovější. Windows 8. Od té doby je to pokaždé od startu (zapnu to, a 0,1 sec se točí to kolečko, zasekne se a opět se to opakuje)
První bych zkusil smazat soubor s nastavením, ale nikde ho nemůžu najít, neni ve složce s hrou, ani v dokumentech, ani appdata/local ani appdata/roaming. takže nevím.
Moc díky za pomoc.
Battlefield Hardline - Zamrznutí počítače
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Battlefield Hardline - Zamrznutí počítače
Občas se mi to stane také.. já si myslím, že to je prostě problém těch her
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale mně se to děje furt. Nejde vůbec zapnout..
Asi chyba na straně vývojářů
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je jasný že je to jejich chyba, ale šlo mi to dokud jsem nezměnil nastavení, a nevím kde je uložené nastavení.
Teď jsem si přečetl, že jestli máš 4 gb ram, tak pro 4gb ram je hra ještě špatně optimalizovaná
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám 8GB ram, nevím kde jsi něco takovýho četl 

Nepřehřívá se ti CPU? Já když jsem to zkoušel hrát, musel jsem natvrdo podtaktovat CPU/zákazat turbo boost.. nevím co ta hra s CPU dělá, ale mám během prvních 15ti sekund 100°C.. ostatní hry i CPU intensive v poho (70-80°C)
i5 5257U l 8GB RAM l 256GB SSD
Xray, Mugen Seiki, LC racing
Xray, Mugen Seiki, LC racing
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Start->Vyhledávač->regedit->Enter->Úpravy->Najít...->Battlefield Hardline->Najít další->A celý ten registr smazat a měl bys to mít.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No procesor mi ani při heavyloadu nepřekročí 66°C takže to asi ne =D
Michael: Za chvilku zkusím.
Michael: Za chvilku zkusím.
-
- Pohlaví:
Mne zase v hre pravidelne vypadne audio na sekundu a podobne... Strašné niečo.
Mimo iné, hra má len 3 mapy.. Si snáď robia srandu... To akože postupne budú pridávať mapy formou DLC, že jedna mapa = 20, teda 19,99€?
Ach..
Mimo iné, hra má len 3 mapy.. Si snáď robia srandu... To akože postupne budú pridávať mapy formou DLC, že jedna mapa = 20, teda 19,99€?
Ach..
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:58, celkem upraveno 3 x.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak smažeš registr tak bych doporučil restartovat PC.
Jinak bych to zkusil odinstalovat a jak to bude pryč, tak smazat registr a zase nainstalovat a uvidíš nebo pak ještě zkusit prohledat buď ručně dokumenty, jestli to není náhodou "zaneřáděné", protože bývá, že i když tu hru odinstaluješ, tak ještě něco po ní zbyde a pokud se o to pak už nepostaráš ty nebo program, tak to tam zůstane. Ale v těch dokumentech jsou většinou jen savy, jinak nic víc, tak ale dal bych to pro jistotu pryč, pochybuju, že tam máš něco rozehrané, jinak jak to budeš odinstalovávat, tak by se to mělo myslím ptát, jestli chceš smazat dosavadní nastavení nebo tak něco.
Jinak bych to zkusil odinstalovat a jak to bude pryč, tak smazat registr a zase nainstalovat a uvidíš nebo pak ještě zkusit prohledat buď ručně dokumenty, jestli to není náhodou "zaneřáděné", protože bývá, že i když tu hru odinstaluješ, tak ještě něco po ní zbyde a pokud se o to pak už nepostaráš ty nebo program, tak to tam zůstane. Ale v těch dokumentech jsou většinou jen savy, jinak nic víc, tak ale dal bych to pro jistotu pryč, pochybuju, že tam máš něco rozehrané, jinak jak to budeš odinstalovávat, tak by se to mělo myslím ptát, jestli chceš smazat dosavadní nastavení nebo tak něco.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2372
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 16:02
-
- 1
- 2440
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4442
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
-
- 12
- 5127
-
od Arnold91