Dobrý den ,
Jsem členem dabérské skupiny OCAS dabing ( Original Czech and Slovakia dabing) ,no a momentálně děláme na našem prvním projektu dabing GTA Vice City.Chybí nám lidi ( momentálně je nás 59 ) ,ale pro celou hru aby jsme předabovali ( celé radia , mise , atd. ) potřebujem více lidí. Bylo sice více pokusu o nadabování GTA Vice city ,které se rozpadli ,ale my se pokusíme to dokončit do konce.
Požadavky:
věk: 15+ (pokud bude hlas dobrý,tak i méně)
dobrý mikrofon (není potřeba žádný profesionální,stačí aby nešuměl)
chuť do práce
V případě zájmu se obraťte na email LukasTrucka@seznam.cz , pokud máte nějaký dotaz tak můžete psát sem pod vlákno , do SZ nebo na dříve uvedený email .
Projekt už máme rozjetý a už jsou 3 ukázky z dabingu (video 1, video 2 , video 3 ) Za každý hlas budeme rádi , po skončení dabingu GTA Vice city chceme rozjet další dabingy.
děkuji za přečtení ,a pouvažujte o tom.
(bez finančního ohodnocení ,je to jen fanouškovský dabing , žádný profesionální)
Nábor do dabérské skupiny OCAS Dabing
Re: Nábor do dabérské skupiny OCAS Dabing
dobrý mikrofon (není potřeba žádný profesionální,stačí aby nešuměl)
To bych přehodnotil, je vám sotva rozumět.
Děkuji za názor , pokusíme se to zlepšit , to šumění je tam schválně u té zpadlé tv
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Musím se přidat i já, je vám špatně rozumět. Ne všem, ale u některých nejde moc dobře slyšet, co právě říkají :(
Berte to jako konstruktivní kritiku, moc vás obdivuji za vaše odhodlání a snahu :)
Berte to jako konstruktivní kritiku, moc vás obdivuji za vaše odhodlání a snahu :)
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Děkuji za názor
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
určitě bych nějaké členy vyřadil právě kvůli mikrofonu, ale nápad super 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků