Freezing lolka pomůže mi někdo ?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

matylol
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Freezing lolka pomůže mi někdo ?

Příspěvekod matylol » 26 úno 2015 15:29

Dobrý den, chci se zeptat nevíte proč z ničho nic se mi najednou ve hře League of Legends jednou tak za 45 minut freezne obraz tak na 5 sekund ? Nikdy dříve mi to nedělalo jenom nedávno jsem si instaloval do pc nový SSD disk a nový win a pak hned tuhle hru. Pc na to mám dost výkonný mám nový, průměr fps mám 250, jinak kdyby jste chtěli vědět mojé hardware tak i5-4460, r9 280,8gb ram a to ssd je samusng evo 120gb. Díky všem co mi pomůžou. A zapomněl jsem dodat, že ovladače a drivery na grafiku mám nejnovější ten omega jinak nevím jestli mám něco stáhnou i na procesor nebo něco.

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2015 15:36) ---

Jinak nevím co bymi to mohl dělat třeba za program v pozadí, protože dříve když jsem ještě ani neměl ssd tak jsem hrál dvě hry lolko a ještě jednu v okně a v lolku mi to nespadlo pod 100 fps to bude něčím ani nevím čím.
Naposledy upravil(a) matylol dne 02 bře 2015 16:08, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Traff
nováček
Stav:

Re: Freezing lolka

Příspěvekod Traff » 28 úno 2015 06:34

Ahoj. A jak je na tom firmware toho SSD? Není potřeba jej aktualiazovat? Zkus se podívat do správce úloh - sledování prostředků, jestli ti třeba něco nevytěžuje disk. Pokud pohoda, zkus reinstall ovladačů grafické karty - programem DIsplay Driver Uninstaller (DDU), a taky zkus kouknout na teploty při hraní. :thumbup:

Pak dej vědět.

matylol
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod matylol » 01 bře 2015 00:32

Čus, tak firmware mám nejnovější a jak poznám to vytíženi disku ? a teploty mám v pohodě a ten lag mám jenom u lolka teď jsem začal přemýšlet jestli to není tím, že na novém ssd mám win a lolko jestli jsem neměl lolku dát na hdd třeba, že si to ssd dělá nějaké přepisy nebo něco podpbného nevím a to zpomalí na pár setin všechna ostatní data.

lubo007
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod lubo007 » 01 bře 2015 01:53

hm, mne to tiez seka, tak na 2-5 sekund cca 2-4x za hru, proste sekne a nemozem nic robit....inak pozeram ze to robi dost vela ludom, mozno nejaky problem riotu

Traff
nováček
Stav:

Re: Freezing lolka pomůže mi někdo ?

Příspěvekod Traff » 04 bře 2015 11:05

Ale taky to spoustě lidem nedělá.. mě to dělalo na starém noťasu, ale na novém PC nic.. CTRL+SHIFT+ESC -> Výkon -> Sledování prostředků. Tam zjistíš, jestli ten disk není extrémně využitý. Pokud ne, tak se zkus podívat na viry v počítači.

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Bře 2015 11:08) ---

Jo a ještě zkus ve hře vypnout všechny zvuky, jestli to bude dělat. Pokud ne, tak se podívej, jestli nemáš starý ovladač zvukovky. Nic jiného mě nenapadá.

A taky bych možná zkusil nainstalovat to lolko na hdd. Pokud to na hdd problémy dělat nebude, tak víš, že SSD je špatné.

Fluke
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Freezing lolka pomůže mi někdo ?

Příspěvekod Fluke » 04 bře 2015 12:18

Mě se taky stává že se mi lolko sekne na sekundu dvě,neni to váma.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”