Herní brýle
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Herní brýle
Zdravím všechny. Trávím hodně času u PC a tak bych rád něco udělal pro svoje oči. Chci pořídit herní brýle ale netuším které. Mohl by mi někdo nějáké doporučit? Četl jsem že snimi je uplně jiný zážitek ze hry. Je to pravda? Díky za odpovědi.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní brýle
Z fyzikalniho hlediska je to hlavne placebo efekt.
Z ciste technickeho hlediska na potlaceni jasu obrazovky a odlesku staci to nejlevnejsi, co jde koupit (200-600 Kc).
Z ciste technickeho hlediska na potlaceni jasu obrazovky a odlesku staci to nejlevnejsi, co jde koupit (200-600 Kc).
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No všude jsem našel jen jen brýle které stojí 2000 a víc. Poslal by jsi odkaz na ty levné? díky
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo si stáhni program jako je třeba flux, funguje dle mě mnohem lépe než brýle. Podle času (nebo-li podle toho, kolik je venku světla) ti změní nastavení monitoru, aby ti šetřil oči od toho modrého (jestli se nepletu) záření.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Ony ty bryle nedelaji nic svetoborneho - na monitoru nastaveny velky kontrast (nejlepe dynamicky) a vysoky jas, takze z toho boli oci. Tudiz lidi houfne kupuji bryle, aby eliminovali nastaveni vlastniho monitoru. To same co ty bryle umi i ruzne folie, co se nalepi na plochu displeje.
Na vyzkouseni efektu staci pouzit i zluty filtr nebo lyzarske bryle.
Na vyzkouseni efektu staci pouzit i zluty filtr nebo lyzarske bryle.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No četl jsem že brýle se nehodí k pohybovým aktivitám takže to nebude jako lyžařské brýle ne? Co jsem četl tak lidi si to hodně chválí. Píší že po tom vidí všechno jasněji a ostřeji.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No nechci vyhodit tolik peněz rácd bych si je půjčil na zkoušku no. Musím se rozhodnout zda mi to za stojí a risknout to.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3305
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14