Zdravím
Včera asi v 19:00 mi ukradl nějaký rusák steam. Hrál sem hru mimo steam, najednou eset našel virus a za 10 sekund vyskočí steam fatal error a chce to po mě login. Tak se samozřejmě přihlásím ale psalo to nějakou chybovou zprávu že servery steamu nejdou či co. Tak sem zadal radnom nick a heslo psalo to to samý. Klikl sem vyžádat heslo noc se nedělo pak sem si všiml že ikona toho steamu byla asi o 3 milimetry větší dole na liště. Byl to hacklej steam. Šel sem na mail ale bylo pozdě byl celý v ruštine vypadalo to vtipně i když mi do smíchu nebylo. Byl tam mail od steamu s tím kódem k přihlášení, už bylo pozdě. (měl sem stejný heslo na mail i steam blbost :/ ) Na účtu zmizely všechny skiny z cs go včetně fire serpentu za 120€. Už je 16 hodin offline. Na steamu bylo přes 100 her.
Tady je ten můj profil http://steamcommunity.com/id/mafian458
Psal sem na steam podporu ale anglicky moc neumím tady je ta zpráva: (psal sem to asi 20 minut po té) (kreditka už je bloklá)
Hallo
my account was stolen please give me back it i can give all dates about it. it was happent before 20 minutes.
my code to orange box ............................................
my cod mw 3 code activated 24.12.2011 in same day was created my account ......................... now i just create random account to this message. i have on my steam added card visa number is ........... please contact me soon . my phone number is +420.......... i ussualy login from this ip ............ Thanks for help.
Chi se tedy zeptat jaká je šance na vráceni? Je v té zprávě vše důležitého? Můžu udělat ještě něco? Kdy asi steam odepíše? Stalo se vám to taky?
Ukradený steam
Re: Ukradený steam
Zpráva je dobře. Hodně štěstí.
Re: Ukradený steam
Kámošovy se stalo něco dost podobnýho. On anglicky neumí vůbec, tak si to všechno sepsal česky do googlu translate a dal přeložit do angličtiny, zkopíroval a steam účet mu vrátili i se skinama do pár dnů.
Hodně štěstí.
Hodně štěstí.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3281
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:56