LoL - problém s instalací
LoL - problém s instalací
Zdravím, mám takový problém s League of Legends. Stáhnu si client z jejich oficiální stránky, a jakmile se aktualizace dostane do fáze, kdy zbývá 310 MB do konce aktualizace, najednou klesne rychlost stahování na 0 Kbps a dál už to nereaguje. Udělalo mi to tak už asi počtvrté, zkoušel jsem i nový client, ale nepomohlo, neví někdo, co s tím? Děkuji za každou radu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: LoL - problém s instalací
Buď zkus povolit ve Firewallu jako výjmku LOL.launcher, nebo vypni na 10minut Antvirus jak to stahuješ, nebo pak aktualizuj Internet Explorer.
Jako ono je úplně normální že při update lolka se stahování vždy zasekne myslím na 33%, nebo 75%. Ale pokaždý stačí vypnout launcher a zapnout ho znova. Pak u rychlejšího pc ti to 10 min. hledá nějaký soubory a u pomalejšího snad i půl hodiny. Pokud máš jinej problém tak nevím, ale co tak chápu stahuješ čistě novou hru a nejspíš už si to zkoušel několikrát vypnout a zapnout. Max ten launcher zkus zapnout jako správce a nebo napsat na podporu riotu.
- jayden
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ahoj, dnes sem komplet reinstaloval lol a při posledních 271 Mb se mi stalo to samé čekal jsem asi 20 min než se to rozjelo, ono totiž patcher si stáhne většinu dat a jakmile se ti to pak sekne na 75% třeba a jede to 0 kbps tak si všimni že program jako takový začne upravovat soubory ve složce s hrou, prostě to nech běžet..... to že se nic nestahuje neznamená, že se hra nepatchuje na pozadí 

NTB: Lenovo Legion Y520 80WK00X6CK MP: S23 8/256
Jayden okay díky, zkusím to teda nechat :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 8057
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4121
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
- 4
- 3711
-
od lukas222