Ahoj,
je tu někdo, kdo už hrál GTA 5 na konzolách a mohl by mi tedy nějak zhodnotit multiplayer? Četl jsem recenzi a tam třeba píší, že bez kamarádů to není moc záživný (téměř, že to nemá cenu ani hrát) a já bych to právě asi hrál sám. (nevím o nikom, koho znám, kdo by se to chystal koupit)
Děkuji za odpovědi.
GTA 5 - multiplayer
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: GTA 5 - multiplayer
Podívej se na Gogomantv na youtube. Má tam pár videí s kámošem. Opravdu to asi nemá bez známých moc co dát.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
plánuji koupi
jen si teď musim sestavit PC

- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ok kouknu. No škoda, za tu cenu bych čekal i pořádný multiplayer.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
On je pořádnej, ale skoro žádnej MP, pokud se nejedná o MMORPG atp, stojí bez kámoše většinou za nic.
Sestava v profilu.
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak třeba hraní Battlefieldu 3 nebo dřív Call of Duty mi samotnému nevadilo.
U GTA jsem nikdy multiplayer nehrál, takže ani nevím, co přesně od toho očekávat, ale chci zvážit každý plusy a mínusy. (Ty videa jak si mi doporučil, mi to snad přiblíží. Ještě jsem neměl čas, se podívat, snad večer.)
U GTA jsem nikdy multiplayer nehrál, takže ani nevím, co přesně od toho očekávat, ale chci zvážit každý plusy a mínusy. (Ty videa jak si mi doporučil, mi to snad přiblíží. Ještě jsem neměl čas, se podívat, snad večer.)

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, samozřejmě akční hry, které jsou na to zaměřeny, to by je pak asi nikdo nehrál
. Ale i ty radši s někým hraju.

Sestava v profilu.
Ted jsem začal hrát MP na PS3 abych se později mohl připojit k těm co znám na PC (abych nebyl moc pozadu, kupovat budu až na podzim) a moc mě to samotného nebaví, a když se chci k němomu random připojit tak mě většinou zabijou a okradou. A jestli chceš důkaz že s lidma co znáš je to o úplně něčem jiným tak se koukni na yt na VanossGaming
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem se podíval na ty videa, dobré, asi to fakt bude potřeba hrát s nějakými lidmi, i tady by se to dalo třeba domluvit.?... Lidí, co si koupí GTA sem asi chodí dost, bych řekl. Raději ale stejně počkám až hra výjde, nějak mám tušení, že to nebude hned optimální a počkám na recenze.