Lolko dotazy ohledně buildu
Lolko dotazy ohledně buildu
Ahoj lidi všiml jsem si že se poslední dobou začal opět skládat Bloodthrister na adc jako první item. Je to lepší než infinity edge nebo ne? Hlavně u kalisty se to v LCS staví. Druhý dotaz je ohledně zeda. Mainuji ho a všiml jsem si že někdo staví Trinity force. To mi příde jako celkem bullshit ne? Díky za odpovědi.
Re: Lolko dotazy ohledně buildu
BT nebo IE ? Záleží co jdeš za adc, já osobně Kalistu nehraju, ale myslím že je to hlavně podle situace. Trinitu na zed ? Ne.
Janý takže kdy se vyplatí BT a kdy IE? Teď mě ještě napadá jedna otázka. V LCS se stává že od levelu 1 chodí topař s junglerem a čistí jungli spolu. V čem je to výhodné? Vyplatí se tato technika i v tým rankedách amatérů?
Když potřebuješ sustain tak BT když to máš např Nami nebo soraku jako supp takže bych rushnul IE. Taky záleží co je proti tobě. Jestli mají 2 co na tebe mohou naskočit a dát ti ik ber BT a zkus udržovat pasivku ( shield ). Záleží na dalších aspektech, ale co jsi sem ptal na Kalista > BT, Lucian > IE. Co se týče toho 2 v jungli ze začátku. Chodí se to když se lane swapuje aby topař neměl až takovou nevýhodu oproti té bot lince co bude proti němu ( 1v2 ). Nevím jaké jste divize, ale doporučuju lehký a bez rizik na top - champy jako heca,riven,... 1. vzít na TP 2. jít na wolfy - zabít 3. recall, nakoupit nejspíš elixíry a tp na top 4. na top se vrátíš s 2lvl > exp výhodou, kterou můžeš prohloubit mnohem víc.
Jasný díky :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2705
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
22 lis 2024 10:55
-
- 3
- 3553
-
od windroid2
12 kvě 2025 13:20
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2269
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-