Dobrý den, mám problém s Originem. Vždy, když si chci spustit Battlefield 4, tak se mi spustí zároveň i Origin, ale předtím se sám aktualizuje (a přitom jsem si v nastavení Originu odškrtnul, aby se mi neaktualizoval). Ale to by tolik nevadilo jako to, že když se dokončí aktualizace, tak se mi na ploše zobrazí všechny složky Originu, a je to hodně nepříjemné, protože to zabírá hodně místa na ploše. Vždy to řeším tím, že si vytvořím novou složku, a do ní si dám všechny ty složky Originu. Ale příště se stane to samé- nechápu, jak se může dokola tvořit tolik totožných složek. Jsem z toho opravdu zoufalý, protože mám nový NTB, a nerad bych aby to byl nějaký šunt.
Děkuji moc za každou možnou odpověď.
Origin Vyřešeno
Re: Origin
Kam jsi ten origin nainstaloval?
Pokud jsi ten Origin nainstaloval na plochu, tak se nesmíš divit. On si tam tou aktualizací vytvoří soubory, ty mu je přesuneš do složky, tudíž pro něj ty soubory neexistují, protože k nim nezná cestu a logicky je musí vytvořit znovu. To znamená, že máš Origin z plochy odinstalovat a nainstalovat si ho do nějakého adresáře na disku (defaultně je to ve windows Program Files na disku C) a z něj si pak vytvořit pouze zástupce na plochu.
Jedna rada k používání PC: na plochu nepatří žádné velké soubory, máš tam mít jen zástupce.
Jedna rada k používání PC: na plochu nepatří žádné velké soubory, máš tam mít jen zástupce.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Cervceku moc ti děkuju, udělal jsem vše co jsi napsal, a problém je vyřešen 

Re: Origin Vyřešeno
Navíc, když máš na ploše velké soubory, trvá windows obrazovka "vítejte" o dost déle, než když je plocha čistá, doporučuji používat plochu vždy jen na zástupce + třeba když tvoříš nějakou grafiku, nebo prezentaci, tak si tam můžeš skladovat nějaké obrázky a po dokončení všechno zase pryč a je čisto.
Pokud je to vše, tak uzamkni téma zelenou fajfkou, dělá se to vždy u příspěvku, který uznáš jako ten, který vyřešil problém, není to kvůli nějakému skóre, ale když bude někdo mít podobný problém, najde tak rychleji odpověď.
Pokud je to vše, tak uzamkni téma zelenou fajfkou, dělá se to vždy u příspěvku, který uznáš jako ten, který vyřešil problém, není to kvůli nějakému skóre, ale když bude někdo mít podobný problém, najde tak rychleji odpověď.
Děkuju za vaše názory a rady.