Tak tu maťe lidi video ktore som pripravil prevas.Ked chcete môžme urobiť vlastu hru <iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/3gxrRyYuJ10" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Dodatečně přidáno po 2 minutách 37 vteřinách:
https://www.youtube.com/watch?v=3gxrRyYuJ10
Dodatečně přidáno po 2 minutách 37 vteřinách:
https://www.youtube.com/watch?v=3gxrRyYuJ10
Moja vlastna hra cez unity
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Moja vlastna hra cez unity
Ano, k tomu je Unity určené - je to herní engine.
Video, co jsi sem poslal, ale není žádná hra, je to jen scéna, kam jsi naházel trochu upravený terén, pár objektů, fpskameru (která za tebe řeší všechno - kolize, ovládání, zvuky kroků apod.) a nazval jsi to hrou :)
Takováhle věc se dá v Unity naklikat za 5-15 minut a do hry tomu chybí poměrně dost - hlavně nějaká hratelnost - měl bys ve hře mít možnost něco dělat, ne jen bezcíleně chodit po mapě :)
Video, co jsi sem poslal, ale není žádná hra, je to jen scéna, kam jsi naházel trochu upravený terén, pár objektů, fpskameru (která za tebe řeší všechno - kolize, ovládání, zvuky kroků apod.) a nazval jsi to hrou :)
Takováhle věc se dá v Unity naklikat za 5-15 minut a do hry tomu chybí poměrně dost - hlavně nějaká hratelnost - měl bys ve hře mít možnost něco dělat, ne jen bezcíleně chodit po mapě :)
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
ano maš pravdu ale da sa aj založit hru som si stopercenty isty ze da sa v unity založi pozrel som na youtube a tam založil hru ale bez preblemu ale ja ešte nieviem vieš a potre bujem par pomoci pozri si na youtube
- midder
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Promiň, ale tvé vyjadřování je fakt katastrofa. Každý tvůj koment se musí luštit. To by asi nebyla moc dobrá spolupráce. :) Každopádně to co si natočil není hra, ale jen jakási ukázka jak běháš a vlastně vůbec nic neděláš. Nehleďme ani na tu děsnou muziku.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Porušuješ pravidla tohoto fóra založením dalšího účtu erik.jr, který jsi založil 3 minuty po tomto účtu. Nahlášeno ke zrušení duplicitního účtu adminovi.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
a jak pozrite si na youtube a uvidite a vlastne som ešte dieťa mam rokov 12 a ešte nieviem ako funguje vite
- midder
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám malého brášku, který se vyjadřuje lépe. Člověk ho alespoň někdy pochopí. Bez urážky, ale když se ještě neumíš ani vyjádřit, tak na dělání vlastní hry zapomeň. Dočkej času, jdi někam na střední kde se budeš učit základy a pak třeba něco zkoušej.
Vytváření hry není žádná prdel a ty si myslíš, že dostaneš nějakej editor, kde si navolíš jaké funkce ta hra mít bude, jak se bude ovládat, jakou grafiku bude mít a potom jí rovnou hodíš na Steam? Tak to hold nefunguje, času máš ještě dost a nemysli si... videhry tu budou ještě dlouho.
Vytváření hry není žádná prdel a ty si myslíš, že dostaneš nějakej editor, kde si navolíš jaké funkce ta hra mít bude, jak se bude ovládat, jakou grafiku bude mít a potom jí rovnou hodíš na Steam? Tak to hold nefunguje, času máš ještě dost a nemysli si... videhry tu budou ještě dlouho.
Bezva, prostředí máš, a teď by to chtělo ještě nějakou hru. Co tam hráč má dělat? Pro inspiraci se podívej třeba na tuhle hru, starou třicet let:
https://www.youtube.com/watch?v=ANCN7ejb1zg
A ty skřeky z toho radši vyhoď, to je děs. Spíš zapřemýšlej nad zvuky prostředí, mohly by tam být slyšet kroky při chůzi, dupání při běhu, možná vítr...
https://www.youtube.com/watch?v=ANCN7ejb1zg
A ty skřeky z toho radši vyhoď, to je děs. Spíš zapřemýšlej nad zvuky prostředí, mohly by tam být slyšet kroky při chůzi, dupání při běhu, možná vítr...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
ýAle ja Mam zvuky na kroky a na skoky to ono nieje počuť lebo som tam dal hudbu Ps.Erik987
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Cca ve dvanácti nebo třinácti jsem naprogramoval svoji první hru, v QBasicu, policajt tam po mapě honil zloděje - moje první hra už byla rovnou multiplayerová
a to jsem v tý době neměl žádný návody, dokonce ani knížku, jen pár zdrojáků, který jsem postupně upravoval, tím se postupně učil a pak začal psát tu hru, tak se nevymlouvej na věk a začni se učit, dneska je na internetu a na YT spousty návodů... :)

PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
satik píše:Cca ve dvanácti nebo třinácti jsem naprogramoval svoji první hru, v QBasicu, policajt tam po mapě honil zloděje - moje první hra už byla rovnou multiplayerováa to jsem v tý době neměl žádný návody, dokonce ani knížku, jen pár zdrojáků, který jsem postupně upravoval, tím se postupně učil a pak začal psát tu hru, tak se nevymlouvej na věk a začni se učit, dneska je na internetu a na YT spousty návodů... :)
Mužu jí zkusit to.Tak to já ve 13 nebo 14 teletech udělal svojí první kalkulačku ve které sis v menu mohl vybrat funkci sčím si chtěl počítat asi můj nejlepší výtvor podle youtube v pascalu
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------