Dobrý den,prosím o radu ohledně instalace datadisku Marine Mania.
Měla jsem nainstalovanou základní hru a všechny datadisky,hra jela v pohodě. Včera jsem ale udělala tu chybu,že jsem si nainstalovala nějaký opravný patch,nebo co to bylo,hra se nedala spustit. Takže jsem ji odinstalovala komplet,comp vyčistila a nainstalovala znovu. Zákl. hra,datadisk ,afr. adventure,end. species,všechno v pohodě,hra jede a když chci nainstalovat Manii,nabídne mi to instalaci,podotýkám,že tlačítko odinstalace je nefunkční,takže v poho,když zmáčknu nainstalovat,nabídne mi to jen odinstalaci a odinstaluje mi to celou hru.
Už jsem to zkoušela asi 5x,datadisky instalovat v jiném pořadí a furt stejný problém. PC moc nerozumím,takže si nedokážu poradit. Prosím o radu.
Předem díky.Petra
instalace ZOO Tycoon2-datadisk
- Daedalus.cz
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusit po odinstalaci smazat i příslušné adresáře, pokud tam zůstanou, případně promazat pozůstatky v registrech. Nebo použít pokročilejší nástroje pro odinstalaci:
Add Remove Plus! - Ve znamení dokonalé odinstalace
Absolute Uninstaller 2.0-propracovaná pomůcka pro odebírání aplikací ze systému Windows. Odstraní zapomenuté klíče v registrech a nesmazané soubory z pevného disku.exe
Advanced Uninstaller PRO 8.3-rozšiřující možnosti běžného nástroje pro odebírání programů z Windows. Obsahuje Startup manager pro kontrolu aplikací spouštěných po startu systému.exe
Ashampoo UnInstaller Suite 1.32-pro snadnou správu a kompletní odinstalovaní programů.exe
Total Uninstall 2.20-umožní monitorovat všechny změny v souvislosti s instalací nového software a provést kompletní odinstalaci.zip
Uninstall Manager 3.00.zip
Add Remove Plus! - Ve znamení dokonalé odinstalace
Absolute Uninstaller 2.0-propracovaná pomůcka pro odebírání aplikací ze systému Windows. Odstraní zapomenuté klíče v registrech a nesmazané soubory z pevného disku.exe
Advanced Uninstaller PRO 8.3-rozšiřující možnosti běžného nástroje pro odebírání programů z Windows. Obsahuje Startup manager pro kontrolu aplikací spouštěných po startu systému.exe
Ashampoo UnInstaller Suite 1.32-pro snadnou správu a kompletní odinstalovaní programů.exe
Total Uninstall 2.20-umožní monitorovat všechny změny v souvislosti s instalací nového software a provést kompletní odinstalaci.zip
Uninstall Manager 3.00.zip
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
V program Files zůstává "Microsoft Games"-"ZOO Tycoon". Tu jsem odstranila ručně,zkoušela jsem ji tam i nechat,prostě jsem chtěla vyzkoušet všechny možnosti. V Documents and Settings jsem promazala složku Temp,to jsem zase vyčetla v návodu ke hře,jako možnost,proč nejde hra nainstalovat,ale nic. Datadisky jsem zkoušela nainstalovat v různém pořadí,i když u této hry to myslím je jedno,zase žádná změna.
Jsem z toho do prčic už na mašli.
Jsem z toho do prčic už na mašli.

Už je to dávno, co jsem měl tuhle hru nainstalovanou, ale myslím, že měla i nějaké adresáře v Documents and Settings\Data aplikací (zkus pohledat).
Případně zkus po kompletní odinstalaci vyčistit disk a registry CCleanerem a RegCleanerem. A pak až zkus znova instalovat.
Případně zkus po kompletní odinstalaci vyčistit disk a registry CCleanerem a RegCleanerem. A pak až zkus znova instalovat.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1597
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28