Zdravim
Kdykoliv hraju competitive a dostanu ban ci uz za team damage, nebo za leavnuti, da mi to ban na tyden. Dokonce i za kick mi to da ban na tyden.. Koupim jsem si druhy ucet a tam mi to uz nedela, ale prece tam mam nejaky rank, lvl, skiny atd, zkousel jsem uz i napsat na podporu ale lidi tam psali jen kraviny..
Cs:go porad ban na tyden
Re: Cs:go porad ban na tyden
Protože děláš blbosti, kazíš lidem hru a máš už tolik banů. Mě se v životě na mainu nepodařilo dostat ban na víc než 30 minut.
Co to meles? Blbosti nedelam, hru mam koupenou mesic, muj prvni ban byl na tyden.
https://support.steampowered.com/kb_art ... 7019#level
Ve zkratce a česky: Když ti vyprší týdenní ban, tak po týdnu hraní bez banu se dostaneš na level 3, ale když během dalšího týdne něco uděláš, tak dostaneš znovu ban na týden, protože se dostaneš zase na level 3. Takže musíš hrát 4 týdny bez banu, aby ses znovu dostal na 30 minut, nebo vlastně 5 týdnů...
První cooldown (level 1) - trvá 30 minut
Druhý cooldown (level 2) - trvá 2 hodiny
Třetí cooldown (level 3) - trvá 24 hours
Čtvrtý cooldown (level 4) - trvá 1 week
Ve zkratce a česky: Když ti vyprší týdenní ban, tak po týdnu hraní bez banu se dostaneš na level 3, ale když během dalšího týdne něco uděláš, tak dostaneš znovu ban na týden, protože se dostaneš zase na level 3. Takže musíš hrát 4 týdny bez banu, aby ses znovu dostal na 30 minut, nebo vlastně 5 týdnů...
První cooldown (level 1) - trvá 30 minut
Druhý cooldown (level 2) - trvá 2 hodiny
Třetí cooldown (level 3) - trvá 24 hours
Čtvrtý cooldown (level 4) - trvá 1 week
Konecne normalni odpoved, dekuji ti moc.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 25 vteřinách:
Dodatečně přidáno po 1 minutě 25 vteřinách:
Mám nahráno 600 hodin+ na csgo. Jedinej "ban" co jsem dostal, tak na 30 minut, protože jsem to leavnul(asi3x za 500 her). Ono když strilis do teamate a nebo leavujes, tak si ten ban zasloužíš.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
OT: Já dostal ban na týden za kicknutí hráče. Po týdnu si dal compet, kicknuli jsme trolla a zase týden ban..
Po týdnu jsem to zapl, dal 2 compety, v tom druhém celý tým leavnul, takže jen já a boti.. tak jsem na spawnu kuchnul bota a dostal zase týden..
Od tý doby ani jeden ban (3/4 roku)