Těšíte se na Mafii III?
Těšíte se na Mafii III?
Ahojte všichni za měsíc nám vychází hra na PC Mafia III vyšlo už hodně trailerů, seznámení s postavama. Bude tam Vito takže super!
jak se těšíte? a co vás na hře nejvíc zaujalo?

Re: Těšíte se na Mafii III?
Uz se to tu resilo nekolikrat.
Jelikoz to sebrali Vavrovi a spol, tak se snad konecne stane to, ze hra vyjde v oznamenem terminu a na rozdil od Mafie II to nebude prazdny herni svet s kratouckym pribehem, coz byla po tolika letech slibu ostuda.
Jelikoz to sebrali Vavrovi a spol, tak se snad konecne stane to, ze hra vyjde v oznamenem terminu a na rozdil od Mafie II to nebude prazdny herni svet s kratouckym pribehem, coz byla po tolika letech slibu ostuda.
Graficky to vypadá pěkně což asi neni takovej problém pro AAA hru
ale fakt mě z gameplay videí zaujal jizdní model, který vypadá dost divně, x ray vision hlavního hrdiny který vidí skrz zeď a nepřátelé se mu perfektně vybarví a úplně z prvního gamplay videa si pamatuju moment z honičky kde se nad nepřáteli objeví blesky na hlavama jakože aby jsi věděl koho máš sejmout, jak pro dementy.
doufám že tyhle fíčury tam bud nebudou nebo pujdou vypnout. Hra která se tváří jakože by mohla mít dobrý příběh se pro mě v momentě změní na mario kart díky těmhle berličkám. Ale i tak se na to docela těšim a určitě vyzkoušim.

- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Těšil jsem se na ni jako malej kluk, když ji oznámili. Po odhalení gameplaye a dalších podrobností jsem byl celkem zklamaný (viz to, co napsal Vojta_). Taky jsem doufal v pokračování Cosa nostra. Ale jinak hra i příběh vypadají zajímavě a hru nejspíš stejně vyzkouším. A absence českého dabingu v Mafii mi přijde trochu jako výsměch, i když už to není česká hra.
I use Arch BTW
Absence ceskeho dabingu ma svuj duvod - tu hru si tu nekoupi dost lidi na to, aby se to vyplatilo.
Treba polsky dabing se dela proto, ze Polaku je 50 milionu.
Treba polsky dabing se dela proto, ze Polaku je 50 milionu.
No, kdyby si každý český pařan koupil pět licencí, možná by na český dabing došlo... 

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bez dabingu ta hra nemá moc smysl 

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Je potreba si uvedomit jednu zasadni vec: Mafie III nema s Ceskou Republikou uz absolutne nic spolecneho, je to projekt jehoz vyvoj probiha jinde po spatnych zkusenostech s ceskym vyvojovym tymem ktery roky sliboval a sliboval a vysledny produkt nenaplnil ocekavani.
Proc by hra bez dabingu nemela smysl? Stejne umi skoro vsichni anglicky a pro tech par zbyvajicich jsou titulky.
Zkratka te hry se neproda dost kusu aby se vyplatil dabing, to je jasne dopredu kdyz skoro vsichni jen pirati a pak na forech vykladaji jak je ta hra spatna.
Proc by hra bez dabingu nemela smysl? Stejne umi skoro vsichni anglicky a pro tech par zbyvajicich jsou titulky.
Zkratka te hry se neproda dost kusu aby se vyplatil dabing, to je jasne dopredu kdyz skoro vsichni jen pirati a pak na forech vykladaji jak je ta hra spatna.
Pak se nemá jmenovat stejně, jako dvě předešlé verze, které český dabing měly.
Kdyby Mafia 1 a 2 neměly český dabing, tak by je v ČR nikdo ani neznal.
Nemá smysl řešit, kolik čechů si hry kupuje a kolik ne. Všichni moc dobře víme, jak je na tom u nás ekonomika.
Kdyby Mafia 1 a 2 neměly český dabing, tak by je v ČR nikdo ani neznal.
Nemá smysl řešit, kolik čechů si hry kupuje a kolik ne. Všichni moc dobře víme, jak je na tom u nás ekonomika.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A