Ahoj všem,
Nevíte někdo, jaký program ( nejlépe freeware ) použít pro záznam hry?
Aby to vypadalo třeba takto : http://youtube.com/watch?v=uJQcUZdKCbA
Psal jsem autorovi tohoto videa a zatím mi neodpověděl.
Zkoušel jsem camtasia studio a fraps. Bohužel tyto programy nejsou freeware, tak mají různá omezení...
Díky za rady.
Video ze hry Vyřešeno
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Video ze hry
Naposledy upravil(a) mike007 dne 21 zář 2007 06:48, celkem upraveno 1 x.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Já nevím co je free a co shareware. Použil bych zmiňované programy autorem dotazu, obešel bych je berličkou a pokud by mě vyhovovali, třeba bych si je i koupil
Dobře, nějaký výběr uvedu, co je co si vyzkoušejte sami, možná některé zachycují jen video z kamery či TV, videa, nechce se mi to zkoušet ...
Hyper Cam 1.61.02-nahrávání (jako kamerou) obrazovky a ukládání do avi.exe
Screen Recorder Gold Edition
BB FlashBack 1.3.13.66 video zachytávač.exe
Cam Studio 2.0-Camstudio je výborná utilitka, která zachytává obraz monitoru a ukládá jej jako AVI nebo jako flashovou animaci. Máte plnou kontrolu nad výstupem videa.exe
Capture Professional 6.01f DW 2,3MB video zachytávač, ukládač obrazovek.exe
Capturix VideoSpy v1.25 build 945 SW 7,7MB video zachytávač.exe
ConquerCam v2.7b SW 2,3MB video zachytávač.exe
go1984 v2.5 SW 3,8MB video zachytávač.exe
HOMEGUARDion 3.0 build 1625 TW 7,5MB video zachytávač.exe
KABcam v3.0.0.1 TW 2MB video zachytávač.exe
Leio Video Capture v1.06 SW 1MB video zachytávač.exe
Mr. Captor v2.6 SW 1,6MB video zachytávač.zip
My Screen Recorder Pro 2.35-k nahrávání dění na obrazovce. Získaná data ukládá do formátu AVI, WMV nebo flashových souborů. Dokáže zachytit opravdu vše, co se na obrazovce vyskytne.exe
Open Video Capture 1.24.94 SW 640kB video zachytávač.exe
Screenshot Captor 2.18.04 FW 7,3MB video zachytávač.exe
SpyCam v6.34 SW 1MB video zachytávač.exe
SupervisionCam 3.05.14 TW 1,1MB video zachytávač.exe
VideoOCX v1.7 SW 1,6MB video zachytávač.exe
Win 2000-XP-2003 2.5.5-pro snadný záznam videosekvencí nebo screenshotů z her, které využívají DirectX nebo OpenGL. Obrázky a videa jsou ve velmi slušné kvalitě.exe
WinVDR Pro v2.6 SW 2MB video zachytávač.exe
P.S.:
BB TestAssistant 1.5.5-Nástroj pro nahrávání dění na obrazovce. Je užitečný především pro ty, kteří testují software, systém či web. Zachytává video, zvuk, stisky kláves a aktivitu myši.exe
ACA Screen Recorder 2.03-snapování videa na obrazovce a zachytávání videa z netu.exe

Hyper Cam 1.61.02-nahrávání (jako kamerou) obrazovky a ukládání do avi.exe
Screen Recorder Gold Edition
BB FlashBack 1.3.13.66 video zachytávač.exe
Cam Studio 2.0-Camstudio je výborná utilitka, která zachytává obraz monitoru a ukládá jej jako AVI nebo jako flashovou animaci. Máte plnou kontrolu nad výstupem videa.exe
Capture Professional 6.01f DW 2,3MB video zachytávač, ukládač obrazovek.exe
Capturix VideoSpy v1.25 build 945 SW 7,7MB video zachytávač.exe
ConquerCam v2.7b SW 2,3MB video zachytávač.exe
go1984 v2.5 SW 3,8MB video zachytávač.exe
HOMEGUARDion 3.0 build 1625 TW 7,5MB video zachytávač.exe
KABcam v3.0.0.1 TW 2MB video zachytávač.exe
Leio Video Capture v1.06 SW 1MB video zachytávač.exe
Mr. Captor v2.6 SW 1,6MB video zachytávač.zip
My Screen Recorder Pro 2.35-k nahrávání dění na obrazovce. Získaná data ukládá do formátu AVI, WMV nebo flashových souborů. Dokáže zachytit opravdu vše, co se na obrazovce vyskytne.exe
Open Video Capture 1.24.94 SW 640kB video zachytávač.exe
Screenshot Captor 2.18.04 FW 7,3MB video zachytávač.exe
SpyCam v6.34 SW 1MB video zachytávač.exe
SupervisionCam 3.05.14 TW 1,1MB video zachytávač.exe
VideoOCX v1.7 SW 1,6MB video zachytávač.exe
Win 2000-XP-2003 2.5.5-pro snadný záznam videosekvencí nebo screenshotů z her, které využívají DirectX nebo OpenGL. Obrázky a videa jsou ve velmi slušné kvalitě.exe
WinVDR Pro v2.6 SW 2MB video zachytávač.exe
P.S.:
BB TestAssistant 1.5.5-Nástroj pro nahrávání dění na obrazovce. Je užitečný především pro ty, kteří testují software, systém či web. Zachytává video, zvuk, stisky kláves a aktivitu myši.exe
ACA Screen Recorder 2.03-snapování videa na obrazovce a zachytávání videa z netu.exe
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hojky,někdy to jde rovnou ve hře, viz. Cally, stačí napsat příslušný věci do konzole....ae nějakej prográmek bude možná lepší,nevim jesi existuje nějakej univerzální co by nahrával ve fšech hrách,třeba může bejt kontkrétní program na konkrétní hru...ae X ti tu vypsal pěknou řádku,tagže jistě máš z čeho vybírat 

zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky moc X. Ty nezklameš
Zkusím ty programky projít a uvidím. Ten fraps je moc dobrý, ale na to, že jen občas potřebuju natočit kus mé hry ho opravdu kupovat nechci.
Camtasia studio je zase fajn na presentace nebo videonávody ( používal jsem ho na videotutoriály pro photoshop ), ale jeho cena je též moc vysoko. Kdybych to měl používat denně, tak asi jo, ale jednou za čas...? Škoda peněz.
Ještě jednou díky.

Zkusím ty programky projít a uvidím. Ten fraps je moc dobrý, ale na to, že jen občas potřebuju natočit kus mé hry ho opravdu kupovat nechci.
Camtasia studio je zase fajn na presentace nebo videonávody ( používal jsem ho na videotutoriály pro photoshop ), ale jeho cena je též moc vysoko. Kdybych to měl používat denně, tak asi jo, ale jednou za čas...? Škoda peněz.
Ještě jednou díky.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já vím, žes to tak psal.
No třeba se časem rozšoupnu a třeba si ho koupím. Na intrnetu se sice válí s crackem, ale o to nestojím.
No nic, jdu pokračovat ve tvém seznamu. Zatím si mě nepotěšil
No třeba se časem rozšoupnu a třeba si ho koupím. Na intrnetu se sice válí s crackem, ale o to nestojím.
No nic, jdu pokračovat ve tvém seznamu. Zatím si mě nepotěšil

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
caw...nevite nekdo o takovemhle programku co by si tam ale do toho videa nedal svoji reklamu?jinak vim o tom frapsu..ale nahoru si da http://www.fraps.com a neni potom treba videt ze sem mu dal headinu....
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jako ja mam ten fraps a celkem me to laguje obraz..napriklad pro call of duty 2 mam codplayer.exe..to si das do konzole prikaz /record a nahravas a pak si spustis codplayer a otevres v main-records(myslim) a muzes si to prehrat-zpomalit, zmenit 3d pohled atd..a kdyz si spustis pri tom fraps tak ti to ten obraz vubec nelaguje..je to dobre..udelal jsem si jedno video s tim
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Počkej chvilku...
Crave píše:Jako ja mam ten fraps a celkem me to laguje obraz..napriklad pro call of duty 2 mam codplayer.exe..to si das do konzole prikaz /record a nahravas a pak si spustis codplayer a otevres v main-records(myslim) a muzes si to prehrat-zpomalit, zmenit 3d pohled atd..a kdyz si spustis pri tom fraps tak ti to ten obraz vubec nelaguje..je to dobre..udelal jsem si jedno video s tim
Počkej chvilku... já mám taky Fraps jenže mi to nejde natáčet a to jsem s eřídila podle návodu. TO s tím obrazem to 3D atd tak to ale není ve Frapsu nebo jo?

Ale musáš sestříhat
http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_ ... ky/jing/?g[hledano]=jing&g[oz]=1.2.4
Jing. Je v poho. Mám ho a + je jeho lehočká ovladatelnost. Kvalita záznamu. Hry jdou zachytávat - spustíš video nahrávání pak uložíš sestříháš (jestli máš xp tak ve Windows Movie Maker ). Ke stažení je jich stovky - někdy i zdarma
. Nebo crack je taky možnost (né že bych to nějak podporoval ale když je nutno tak crack nebo generátor se hodí
). Pak napiš jak se ti to daří. 
Jing. Je v poho. Mám ho a + je jeho lehočká ovladatelnost. Kvalita záznamu. Hry jdou zachytávat - spustíš video nahrávání pak uložíš sestříháš (jestli máš xp tak ve Windows Movie Maker ). Ke stažení je jich stovky - někdy i zdarma

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1102
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27