Příspěvekod dom324 » 17 led 2018 16:56
Magic Rush - budeješ si tým hrdinů, které postupně vylepšujej. Ze začátku nuda, ale pak to začne být neuvěřitelně komplikované a zábavné - budeš mít 30 hrdinů (časem i o dost více) a musíš si vybrat 5 hrdinů, do kterých budeš investovat všechny resources (časem samozřejmě osazení týmu prohodíš). Každá kombinace hrdinů funguje úplně jinak a musíš experimentovat a přemýšlet co bude pro tebe to pravé ořechové. Hrdiny jde vylepšivat mnoha způsoby - od obyčejný levlů, skillů, equipmentu, hvězd a run přes talenty, captain skilly, akademii, vylepšování equipmentů, Beast Souly (ty jsou moje nejoblíbenější, jen se strašně pomalu získávají, a tak s nimi moc nejde experimentovat) až k breakoutům (přeji pevné nervy).
Bohužel dlouho trvá, než se hra rozjede (až cca lvl 60) a od lvl 80 se postup dost zpomalí, od lvl 90 každý další lvl trvá i několik měsíců (ale stojí to za to). Vývojáři hru neustále aktualizují a přibývá tuna nového obsahu (bohužel je zvykem, že nový obsah vyžaduje vysoký lvl pro zpřístupnění, takže bude trvat, než se k tomu prokoušeš). Odvrácená strana častých aktualizacích je přebytek obsahu - pokud chceš na lvl 95 opravdu aktivně hrát, musíš investovat 1h+ denně minimálně, aby jsi využil všechny eventy a daily aktivity. Po více než roce a půl aktivního hraní mě právě přebytek obsahu přiměl skončit - hra začala působit repetetivně a nešlo to stíhat + zdálo se mi, že server je celkem pomalý a nebavily mě ty loadingy. Ale určitě plánuju časem znovu začít aktivně hrát, před 2 měsíci jsem tam na krátko zavítal, a čuměl, kolik nového obsahu už stihli přidat.