Assassins Creed

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

ONDRA147
Level 1
Level 1
Příspěvky: 61
Registrován: září 12
Pohlaví: Muž

Assassins Creed

Příspěvekod ONDRA147 » 23 kvě 2018 09:47

Zdravím, mám otázku. Hrál jsem Assassins Creed 1 a při hraní se začal rozkládat TV signál na televizi, která je ve druhém pokoji. Ten samý problém je i s druhým dílem. Jakmile hru vypnu, signál se vrátí do normálu. U jiných her tento problém není. Poradíte, čím to může být. Děkuji všem



Reklama
casperdeluxe
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 327
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Assassins Creed

Příspěvekod casperdeluxe » 23 kvě 2018 09:51

Jaká je sestava? Teploty?

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33350
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Assassins Creed

Příspěvekod petr22 » 23 kvě 2018 10:01

Chapu spravne, ze jakmile pustis AC, zacne ctvereckovat pozemni televizni vysilani ?

Na to bych rekl, ze je to principialne nemozne aby spusteni hry na PC zpusobilo snizeni kvality
DVB-T signalu.

ONDRA147
Level 1
Level 1
Příspěvky: 61
Registrován: září 12
Pohlaví: Muž

Re: Assassins Creed

Příspěvekod ONDRA147 » 23 kvě 2018 10:04

AMD Athlon X2 250 3.00 GHZ, Grafika AMD/ATI RADEON HD 3000 maximálně 1 GB RAM Integrovaná na desce, RAM 1 GB DDR 3, OS Win 10 Pro x64, Zdroj 350 wattů

Dodatečně přidáno po 50 vteřinách:
Ale bohužel je to tak, ale jen u AC

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33350
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Assassins Creed

Příspěvekod petr22 » 23 kvě 2018 10:16

Nevede elektrina a kabel od anteny nekde vedle sebe ?

Stahni Prime 95, 3D Mark nebo neco podobneho a vyzkousej zatezovy test PC.

Jestli to zpusobuje vyssi odber ze site.

Nebo do zasuvky kde mas PC zapoj vysavac.

ONDRA147
Level 1
Level 1
Příspěvky: 61
Registrován: září 12
Pohlaví: Muž

Re: Assassins Creed

Příspěvekod ONDRA147 » 23 kvě 2018 10:20

Při zapnutí vysavače nebo jiného spotřebiče problém nenastává

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33350
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Assassins Creed

Příspěvekod petr22 » 23 kvě 2018 10:39

Ten 350W zdroj, co je to zac ?

Vyrobce a stari.

ONDRA147
Level 1
Level 1
Příspěvky: 61
Registrován: září 12
Pohlaví: Muž

Re: Assassins Creed

Příspěvekod ONDRA147 » 23 kvě 2018 10:42

Stáří cca 3 roky a výrobce EVOLVE. Ale mám tušení, že to je set top boxem, protože když jsem teď přepojit signál na TV misto ze STB, tak problém není.

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33350
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Assassins Creed

Příspěvekod petr22 » 23 kvě 2018 10:54

Ja mam zase tuseni, ze je to tim smejdem znacky Evolve :-)

On umi i jine triky, treba zpusobit pozar, ponevadz nema zadne ochrany
ktere by ho vcas vypnuly.

A kdovi co ti pousti po rozvodu el. site.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Assassins Creed Origin FPS
    od elayer » 23 úno 2018 18:39 » v Hry
    13
    1115
    od BlackBaron1994
    19 srp 2018 22:59
  • Assassins Creed: Origins bez CZ ! ! !
    od kellne » 06 lis 2017 12:08 » v Hry
    6
    1886
    od kellne
    07 lis 2017 23:40
  • Assassins Creed Origins- náhodné pády
    od HribaStanislav350 » 16 úno 2018 09:59 » v Hry
    0
    422
    od HribaStanislav350
    16 úno 2018 09:59
  • NEJDE! Assassin's creed Origins
    od Tormund » 27 pro 2017 13:07 » v Hry
    1
    665
    od LordWiky
    28 pro 2017 16:25
  • Assassin’s creed Odyssey kupon
    od Lanther » 28 zář 2018 12:16 » v P: Software
    3
    330
    od amirinda
    28 zář 2018 15:55

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 31 hostů