Arma 3

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

PeltarLopata
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Arma 3

Příspěvekod PeltarLopata » 24 říj 2018 06:34

[anchor][/anchor]Zdravím lidi včera jsem si koupil Arma 3 základní veri s tím že si budu moct hrát online ale když se chci p4ipojit na server kde je 100 lidi nebo na komunitní (ne oficiální,) server tak mě to vyhodí nebo kickne s tím že buď něco nemám soubor který nelze stáhnout a nebo pak admin kick, stalo se to někdy taky někomu ? Internet j je vvpohi battel exe je nainstalovaný tak nevím kde je problém



Reklama
Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7715
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Arma 3

Příspěvekod Karrex » 24 říj 2018 09:00

Většina serverů má módy, musíš najít stránku serverů, kde bývá celý balík.
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

PeltarLopata
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Arma 3

Příspěvekod PeltarLopata » 24 říj 2018 10:37

Jde o to že tam nejsou 6adne mody, na jiném serveru mi to zase píše admin kick a v závorce je napsáno teamspeak tak nevim

Uživatelský avatar
satik
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 3093
Registrován: leden 15
Bydliště: Praha / Krkonoše
Pohlaví: Muž

Re: Arma 3

Příspěvekod satik » 24 říj 2018 10:39

To s tim Teamspeakem asi znamena, ze je to server, kde muzes byt jen pokud dorazis na teamspeak s nima komunikovat :) .
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
https://www.twitch.tv/satikcz/
https://www.youtube.com/c/SatikCZE
PC: Intel Core i7 8700K@5GHz+EK KIT L360, ASUS Maximus X HERO, 32GB RAM@3466, MSI RTX 2080Ti Trio, Fractal Define S, Seasonic P860, M2 1TB + 2TB SSD
Periferie: 3x AOC AG271QG (1440p 165Hz IPS), Razer Deathadder+Blackadder Chroma, Steelseries QcK+, Sennheiser PC360, DXRACER OH/KF06/NB

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 36853
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Arma 3

Příspěvekod petr22 » 24 říj 2018 10:40

A jsi na Teamspeaku, kdyz se prihlasujes na ten server ?

Pokud ne, tak te to vykopne.

Zcela urcite to tam bude nekde napsane, staci si to jen precist.

PeltarLopata
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Arma 3

Příspěvekod PeltarLopata » 24 říj 2018 10:57

Nene team speaker nemám zapnutý když sem se chtěl p4ipojit nenapadlo mě to a pak tam jsou ještě ruské servery kde nemůžu stáhnout obsah abych se mohl p4ipojit jde to nějak vyřešit?

Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7715
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Arma 3

Příspěvekod Karrex » 24 říj 2018 11:15

Jde. Viz. můj příspěvek, 90% serverů má nějaký mód, které stáhneš na stránce daného serveru.
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

PeltarLopata
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: Arma 3

Příspěvekod PeltarLopata » 24 říj 2018 12:05

Jak přijdu z roboty tak to vyzkouším snad to půjde a bude to stát za to


Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 hostů