Rust error Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

DJAdam
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 811
Registrován: únor 14
Pohlaví: Muž

Rust error  Vyřešeno

Příspěvekod DJAdam » 02 lis 2018 14:19

Zdravím
Mám nový PC a ked sa chcem napojiť na nejaký server na ruste tak pri loadingu sa mi len tak vypne hra.. bez žiadneho erroru proste sa len vypne..
Ale raz mi ukázal jeden error (viz.priloha) a znova sa to vyplo.
Pri loadingu je RAM skoro celá zaplnená.
Skúšal som overit integritu hry v steame..preinštalovať rust,preinštalovať steam,nainštalovať nové drivery.. a stále to nejde.
Neviem vôbec čo by som stým mal urobiť,prosím o nejaké rady :) ..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
matvija35
Level 2
Level 2
Příspěvky: 230
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: Rust error

Příspěvekod matvija35 » 02 lis 2018 18:11

Chcelo by to napísať aku maš zostavu.

Zrejme maš malo Pamäte RAM, tak preto ti hadže tuto chybu.
MB MSI B85-G41 CPU Intel i5 4460 RAM Crucial 3x4GB GPU Gigabyte GTX 770
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Kingston HyperX Fury 120GB SoundCard Creative Sound Blaster Z Case Zalman Z1 Neo Headphone Superlux HD 669 Mouse SteelSeries Kinzu V3

DJAdam
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 811
Registrován: únor 14
Pohlaví: Muž

Re: Rust error

Příspěvekod DJAdam » 02 lis 2018 18:51

CPU : Ryzen 3 1200
GPU : RX 570 4GB
RAM : 8GB DDR4
HDD : 1TB Seagate Barracuda
Doska : MSI B350 Gaming plus
Zdroj : Seasonic S12II-520
OS : Windows 10 64 bit Home

Uživatelský avatar
malay
Level 2
Level 2
Příspěvky: 242
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Rust error

Příspěvekod malay » 02 lis 2018 19:08

Zkusil bych čisté spuštění OS a potom spustit hru. Taky je možné, že se ti spouští při startu Windows příliš mnoho aplikací nebo je nakopnutá integrita OS a aplikací.

https://support.microsoft.com/cs-cz/hel ... in-windows
https://support.microsoft.com/cs-cz/hel ... ted-system
Sapphire Pure Black X58, Xeon X5670@4,2/4,0GHz + Thermalright Archon, RAM 48GB 1700MHz, GPU Sapphire RX580 Nitro+ 4GB, SSD 128GB, 2x SSD 250GB, HDD 1TB, RAMdisky, Corsair RM550x, zabaleno do Fractal Define R5

DJAdam
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 811
Registrován: únor 14
Pohlaví: Muž

Re: Rust error

Příspěvekod DJAdam » 02 lis 2018 19:11

Tak.. zistil som že :
ked sa pripájam na nejaký server a načítava sa to tak ramka sa začne naplnovať.. na začiatku je to 45%.. na konci už 90%..
Teraz sa mi asi na 10 pokus podarilo pripojit.. ako náhle som sa pripojil RAM klesla na 85%..
Hra fungovala..mal som low settings..
Išiel som do nastavení a zvýšil textury o jednu hodnotu,hra sa zasekla,disk išiel na 100%,ramka sa navýšila na 91%.. asi za minutu sa to odseklo a išlo dalej.. skúsil som dat hodnotu grafiky ešte o políčko dalej.. a znova sa to zaseklo.. ale už sa hra vypla.. bez nejakeho erroru,proste sa vypla..

Dodatečně přidáno po 3 minutách 4 vteřinách:
malay píše:Zkusil bych čisté spuštění OS a potom spustit hru. Taky je možné, že se ti spouští při startu Windows příliš mnoho aplikací nebo je nakopnutá integrita OS a aplikací.

https://support.microsoft.com/cs-cz/hel ... in-windows
https://support.microsoft.com/cs-cz/hel ... ted-system


No ja mám v MSConfigu pri spustení povolené len Služba Google update a AMD External Events Utility,v Správca úloh-spustenie mám povolený len Windows Defender..tak neviem no

Uživatelský avatar
malay
Level 2
Level 2
Příspěvky: 242
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Rust error

Příspěvekod malay » 02 lis 2018 20:05

Nevím jak je RUST náročná hra, ale chování, které popisuješ, normální není. Pokud nechceš zkusit postupy na ověření integrity OS, tak bych se na tvém místě pustil rovnou do čisté instalace aktuálního sestavení Windows a při instalaci bych nenechával původní oddíly, ale odebral bych je a nechal Windows vytvořit oddíly nové. Jestli používáš nějaký antivirový program třetí strany, tak bych ho do Windows 10 vedle Defendru už necpal*, také může s tvými problémy souviset.
* Infekce breberkami je stejně spíše selhání uživatele než antiviru.
Sapphire Pure Black X58, Xeon X5670@4,2/4,0GHz + Thermalright Archon, RAM 48GB 1700MHz, GPU Sapphire RX580 Nitro+ 4GB, SSD 128GB, 2x SSD 250GB, HDD 1TB, RAMdisky, Corsair RM550x, zabaleno do Fractal Define R5

matvija35
Level 2
Level 2
Příspěvky: 230
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: Rust error

Příspěvekod matvija35 » 02 lis 2018 20:10

Problem by mohol byť aj tým, že tích 8GB pre tu hru je v principe málo pokial chceš ju hrať na decentých nastaveniach grafiky.Odporucam ti grafiku dať na Good a vsetko nechat default nastavene ako bolo pri prvom spustení.Po prípade skus preinštalovať hru.

Je tu ešte jedná možnosť, zapneš príkazový riadok vo windowse (cmd) a spustiš ho ako správca.V príkazovom riadku napíšeš sfc /scannow a počkaj kym skontroluje súbory.
MB MSI B85-G41 CPU Intel i5 4460 RAM Crucial 3x4GB GPU Gigabyte GTX 770
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Kingston HyperX Fury 120GB SoundCard Creative Sound Blaster Z Case Zalman Z1 Neo Headphone Superlux HD 669 Mouse SteelSeries Kinzu V3

DJAdam
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 811
Registrován: únor 14
Pohlaví: Muž

Re: Rust error

Příspěvekod DJAdam » 02 lis 2018 20:36

Aj ked si nastavim hru na Simple tak mi pri loadingu tak spadne..
Kamarát to hrá tiež s 8GB RAM,má nastavenp grafiku na Good a ide mu to jak má..
Skúsil som ten sfc /scannow a napísalo mi to : Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

Dodatečně přidáno po 3 minutách 53 vteřinách:
malay píše:Nevím jak je RUST náročná hra, ale chování, které popisuješ, normální není. Pokud nechceš zkusit postupy na ověření integrity OS, tak bych se na tvém místě pustil rovnou do čisté instalace aktuálního sestavení Windows a při instalaci bych nenechával původní oddíly, ale odebral bych je a nechal Windows vytvořit oddíly nové. Jestli používáš nějaký antivirový program třetí strany, tak bych ho do Windows 10 vedle Defendru už necpal*, také může s tvými problémy souviset.
* Infekce breberkami je stejně spíše selhání uživatele než antiviru.


Tak nainštalovaniu Windowsu od znova na čisto by som sa rád vyhol..
Len včera som ho nainštaloval na čisto do novo poskladaného PC a aktualizoval som konečne všetky drivery a BIOS.
Toto by som bral ako až vážne poslednú možnosť :) ...

Dodatečně přidáno po 18 minutách 25 vteřinách:
Antivírus nepoužívam žiadny okrem Defendera,a hru som už skúsil preinštalovať,aj celý Steam a nepomohlo.

Môžem skúsiť toto ? https://m.youtube.com/watch?v=-lLT95yFFoY&t=126s
Nemôže mi to hádam nič pokaziť alebo tak,radšej sa vás spýtam :)

DJAdam
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 811
Registrován: únor 14
Pohlaví: Muž

Re: Rust error

Příspěvekod DJAdam » 05 lis 2018 18:54

Tak.. na rust servery sa mi už ide bez problémov pripojit po tom,čo som urobil to, čo bolo na tom videu... ale asi cca kazdu hodinu mi hru vypne.. bez nejakeho erroru..
To už fakt nechápem..
Žeby to bolo tou grafikou,ked máva až 79 stupnov ? Alebo neviem uz fakt..
Prosím pomôžte niekto :/


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Fps rust
    od Maman_Maman » 09 úno 2019 15:41 » v Hry
    1
    119
    od petr22
    09 úno 2019 15:45
  • Problém hry: rust.
    od norb » 21 led 2019 21:15 » v Hry
    6
    479
    od Rewqa
    21 led 2019 22:33
  • Sekání hry RUST
    od naikyys » 27 srp 2018 13:17 » v Hry
    6
    542
    od Fox_25
    31 srp 2018 00:27
  • Rust HW narok
    od 111madara » 18 čer 2018 08:02 » v Hry
    6
    922
    od petr22
    18 čer 2018 14:10
  • hra Rust vs grafika AMD Radeon 8500 HD M serie
    od 111madara » 12 čer 2018 00:23 » v Problémy s hardwarem
    6
    573
    od 111madara
    13 čer 2018 06:22

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 16 hostů