GTA 5 error 1005

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1259
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

GTA 5 error 1005

Příspěvekod Baggy » 04 led 2019 14:33

Zdravím ,
Dnes na mě vyskočila aktualizace po restartu pc - tu jsem stáhl , nainstalovala se a že si jdu tedy zahrát . Po spuštění GTA m to neustále háže error 1005 a nevím co s tím , diakritiku ve složkách jsem zkoušel (je to blbost ještě ráno jsem hrál) , stáhnout nový launcher ze stránek rockstar podpory , také nic furt to samé. Nevíte někdo co s tím ? nehodlám to furt reinstalovávat a stahovat jak idiot už mě to fakt vytáčí , měsíčně to reinstaluju minimálně jednou ...
Díky za případné tipy , rady a postřehy.

Dodatečně přidáno po 5 minutách 51 vteřinách:
P.S- hru mám přes social klub , svinstvo jako steam nepoužívám


PC:CPU:FX 4130 @4,5GHz 1,608V RAM:8GB DDR3 1866MHz SSD:WD green 120GB HDD:Samsung 1TB 7200RPM HDD2:Seagate 1TB 5900RPM GK:MSI R5750 1GB Case:CoolerMaster 310 PSU:Hedy 500w MOBO: Gigabyte GA-970A-DS3P rev 1.0
PC2:CPU:Ryzen 2200G+Grandis2 RAM:16GB DDR4 TridentZ 3200MHz HDD:Seagate 2TB SSD:Samsung 960 PRO 250gb GK:iGPU Case:Phanteks P400 PSU:Corsair RM650x MOBO:Gigabyte AORUS AX370 GAMING K7

Reklama
flowem
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1805
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod flowem » 04 led 2019 16:12

No vidíš, já to svinstvo jménem Steam používám a ještě jsem s tou hrou neměl nejmenší problém. :-)

Co zkusit tu aktualizaci odinstalovat? Pokud se teda jedná o aktualizaci Windows...
Intel Core i5-2500K@4.7GHz + Fera 2 | ASUS P8P67 Deluxe | Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B
TeamSpeak místnosti - Airis2

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 36015
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod petr22 » 04 led 2019 17:10

Rockstar Asocialni Klub je aplikace existujici kvuli pouhym 14 hram.

Co s tim GTA V delas, ze ho musis kazdy mesic preinstalovavat ?

Kdyby to bylo pres Steam, dal bych kontrolu integrity hernich dat. Umi asocialni
klub kontrolu hry ?

tRaviss
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 279
Registrován: prosinec 14
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod tRaviss » 04 led 2019 17:46

Umí, ale musí se to dělat přes cmd. Zde je odkaz GTAV PC General Troubleshooting

"For the standalone, Rockstar Warehouse version:
Hit "Start", "Run", and type "cmd" without the quotes. Hit enter.
Type "cd c:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V" without the quotes in the cmd window that pops up. Hit enter.
Note: If you’ve installed the game to a different directory, enter that directory instead.
Type "GTAVLauncher.exe -verify" in this window (no quotes again) and hit enter."

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1259
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod Baggy » 04 led 2019 18:57

Na steamu stálo gta 1100 , na socialu 550 ale to je ot. Pomalu po každé aktualizaci mi vyhazuje error. Nejednalo se o aktualizaci windows ale o aktualizaci GTA
PC:CPU:FX 4130 @4,5GHz 1,608V RAM:8GB DDR3 1866MHz SSD:WD green 120GB HDD:Samsung 1TB 7200RPM HDD2:Seagate 1TB 5900RPM GK:MSI R5750 1GB Case:CoolerMaster 310 PSU:Hedy 500w MOBO: Gigabyte GA-970A-DS3P rev 1.0
PC2:CPU:Ryzen 2200G+Grandis2 RAM:16GB DDR4 TridentZ 3200MHz HDD:Seagate 2TB SSD:Samsung 960 PRO 250gb GK:iGPU Case:Phanteks P400 PSU:Corsair RM650x MOBO:Gigabyte AORUS AX370 GAMING K7

Uživatelský avatar
Prophet
Level 3
Level 3
Příspěvky: 581
Registrován: říjen 14
Bydliště: Better place
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod Prophet » 04 led 2019 19:47

Přes vánoce stálo 15€... Zkoušel jsi to řešit s R* podporou ?
ASUS X751LJ
CPU : Intel Core i5 5200U TB až 2.7GHz
GK : Nvidia GTX 920M 2GB
8GB RAM
1TB HDD

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1259
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod Baggy » 04 led 2019 20:09

Řešit něco s rockstar podporou ? To je jen vtip ne ? :D ne nezkoušel , jednou jsem jim psal před 3rokama protože mi to padalo na xboxu 360 a doted mi nepřišla odpověd. Zkoušel jsem snad už všechny návody a nic. Nikdo se s tím nesetkal ?
PC:CPU:FX 4130 @4,5GHz 1,608V RAM:8GB DDR3 1866MHz SSD:WD green 120GB HDD:Samsung 1TB 7200RPM HDD2:Seagate 1TB 5900RPM GK:MSI R5750 1GB Case:CoolerMaster 310 PSU:Hedy 500w MOBO: Gigabyte GA-970A-DS3P rev 1.0
PC2:CPU:Ryzen 2200G+Grandis2 RAM:16GB DDR4 TridentZ 3200MHz HDD:Seagate 2TB SSD:Samsung 960 PRO 250gb GK:iGPU Case:Phanteks P400 PSU:Corsair RM650x MOBO:Gigabyte AORUS AX370 GAMING K7


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Chassis intrude! Please check your system, cpu fan error, fatal error
    od Honzek2 » 08 srp 2018 12:02 » v Problémy s hardwarem
    5
    355
    od Cleric
    08 srp 2018 13:20
  • GTA 5 - instalátor do PC ne přes GTA TOOL
    od pikaso.andreas » 23 srp 2018 08:25 » v Hry
    5
    837
    od pikaso.andreas
    26 srp 2018 19:57
  • Tablet error
    od kedar700 » 12 čer 2018 15:06 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    378
    od kedar700
    12 čer 2018 15:06
  • Rust error
    od DJAdam » 02 lis 2018 14:19 » v Hry
    8
    694
    od DJAdam
    05 lis 2018 18:54
  • Eclipse - Error
    od VortexCZE » 19 srp 2018 12:20 » v Programování a tvorba webu
    1
    615
    od faraon
    19 srp 2018 20:52

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 13 hostů