GTA 5 error 1005

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1325
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

GTA 5 error 1005

Příspěvekod Baggy » 04 led 2019 14:33

Zdravím ,
Dnes na mě vyskočila aktualizace po restartu pc - tu jsem stáhl , nainstalovala se a že si jdu tedy zahrát . Po spuštění GTA m to neustále háže error 1005 a nevím co s tím , diakritiku ve složkách jsem zkoušel (je to blbost ještě ráno jsem hrál) , stáhnout nový launcher ze stránek rockstar podpory , také nic furt to samé. Nevíte někdo co s tím ? nehodlám to furt reinstalovávat a stahovat jak idiot už mě to fakt vytáčí , měsíčně to reinstaluju minimálně jednou ...
Díky za případné tipy , rady a postřehy.

Dodatečně přidáno po 5 minutách 51 vteřinách:
P.S- hru mám přes social klub , svinstvo jako steam nepoužívám


[color=#FF0000]PC:CPU:i7 8750H @3,9GHz -172mV RAM:32GB DDR4 2666MHz SSD:Samsung 970 PRO 1TB NVME SSD2:Samsung 860 EVO 4TB GK:GTX 1060 6GB @1625/9200 AUDIO:Skytec SPL2000 + Numan RETROSPECTIVE 1977 MKII/color]

Reklama
flowem
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2343
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod flowem » 04 led 2019 16:12

No vidíš, já to svinstvo jménem Steam používám a ještě jsem s tou hrou neměl nejmenší problém. :-)

Co zkusit tu aktualizaci odinstalovat? Pokud se teda jedná o aktualizaci Windows...
AMD Ryzen 7 2700@4GHz + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3200CL14 | Kingston A2000 1TB | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 40787
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod petr22 » 04 led 2019 17:10

Rockstar Asocialni Klub je aplikace existujici kvuli pouhym 14 hram.

Co s tim GTA V delas, ze ho musis kazdy mesic preinstalovavat ?

Kdyby to bylo pres Steam, dal bych kontrolu integrity hernich dat. Umi asocialni
klub kontrolu hry ?

tRaviss
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 301
Registrován: prosinec 14
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod tRaviss » 04 led 2019 17:46

Umí, ale musí se to dělat přes cmd. Zde je odkaz GTAV PC General Troubleshooting

"For the standalone, Rockstar Warehouse version:
Hit "Start", "Run", and type "cmd" without the quotes. Hit enter.
Type "cd c:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V" without the quotes in the cmd window that pops up. Hit enter.
Note: If you’ve installed the game to a different directory, enter that directory instead.
Type "GTAVLauncher.exe -verify" in this window (no quotes again) and hit enter."

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1325
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod Baggy » 04 led 2019 18:57

Na steamu stálo gta 1100 , na socialu 550 ale to je ot. Pomalu po každé aktualizaci mi vyhazuje error. Nejednalo se o aktualizaci windows ale o aktualizaci GTA
[color=#FF0000]PC:CPU:i7 8750H @3,9GHz -172mV RAM:32GB DDR4 2666MHz SSD:Samsung 970 PRO 1TB NVME SSD2:Samsung 860 EVO 4TB GK:GTX 1060 6GB @1625/9200 AUDIO:Skytec SPL2000 + Numan RETROSPECTIVE 1977 MKII/color]

Uživatelský avatar
Prophet
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1098
Registrován: říjen 14
Bydliště: 127.0.0.1
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod Prophet » 04 led 2019 19:47

Přes vánoce stálo 15€... Zkoušel jsi to řešit s R* podporou ?
CPU: AMD Ryzen 5 3600 (Arctic Freezer 34)
GPU:Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB GDDR6
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Seasonic S12II 620W
Case:SilentiumPC Regnum RG4

Uživatelský avatar
Baggy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1325
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Muž

Re: GTA 5 error 1005

Příspěvekod Baggy » 04 led 2019 20:09

Řešit něco s rockstar podporou ? To je jen vtip ne ? :D ne nezkoušel , jednou jsem jim psal před 3rokama protože mi to padalo na xboxu 360 a doted mi nepřišla odpověd. Zkoušel jsem snad už všechny návody a nic. Nikdo se s tím nesetkal ?
[color=#FF0000]PC:CPU:i7 8750H @3,9GHz -172mV RAM:32GB DDR4 2666MHz SSD:Samsung 970 PRO 1TB NVME SSD2:Samsung 860 EVO 4TB GK:GTX 1060 6GB @1625/9200 AUDIO:Skytec SPL2000 + Numan RETROSPECTIVE 1977 MKII/color]


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • hls js error network error fatal true manifestloaderror
    od Domoo27 » 19 pro 2019 16:13 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    751
    od Wessie
    20 pro 2019 22:33
  • Error 997
    od IZZ » 07 črc 2019 18:10 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    423
    od IZZ
    08 črc 2019 15:51
  • Python error
    od Shok » 24 úno 2019 13:50 » v Programování a tvorba webu
    0
    745
    od Shok
    24 úno 2019 13:50
  • Diablo 3 error 1016
    od majkl00 » 19 úno 2019 22:48 » v Hry
    1
    651
    od Rewqa
    24 úno 2019 13:18
  • winscomrssrv.dll error
    od Eastrin » 06 dub 2019 15:05 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    1263
    od Eastrin
    09 dub 2019 15:31

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 5 hostů