výkon jako když není výkon hry chybuji

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39887
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod petr22 » 27 bře 2019 20:45

Mas i jine hry nez z roku 2001, 2003 a 2008 ?

Novejsi hry - za poslednich dejme tomu 5 let - funguji jak ?



Reklama
Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 27 bře 2019 22:03

mafia 3 seká se

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 15037
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod xbs » 28 bře 2019 04:38

můžeš třeba eště zkusit ňáký stress testy kerý prověřej komponenty (Prime95, Furmark, Memtest), případně spáchat přeinstal systému...

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 28 bře 2019 21:01

ty becmarky vypadají dobře
reinstaloval sem už bez výsledku

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 29 bře 2019 15:32

ta mafi2 se jakoby začne sekat a pak mě to vyhodí ze hry úplně,

všechny hry se sekají i když snížím detaily na minimum bez rozdílu

gta vice city nefunguje mi to
https://steamcommunity.com/app/12110/di ... 171466885/

(gta 3 mi jde max payne 2 taky v pohodě )

Azmir
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1470
Registrován: březen 15
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod Azmir » 29 bře 2019 17:10

Stáhni hw info a nech při hraní chvilku puštěné, aspon pár desítek minut, teploty v idlu jsou dost k prdu. U toho nech puštěný i správce úloh, jakmile zaznamnáš nějaký sek, podívej se do něj, jestli se něco neblíží využitelnosti 100% například HDD disk - může být na něm zaplé třeba indexování atd.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, Crucial Ballistix 2x8 GB 3866 MHz@1.4V, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S(4x140mm fans)

144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Trust GXT Cada mechanical

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 31 bře 2019 13:49

teploty jsou v normě

Azmir
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1470
Registrován: březen 15
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod Azmir » 31 bře 2019 16:36

Takže ani grafika ani procesor nešli přes 80° během několika hodin hraní? Co to maximální vytížení, minimalizoval si to někdy, jestli disk nebo něco nejelo na 100%? Můžeš sem ty výsledky hodit? Třeba to hwinfo po dvou hodinách hraní?
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, Crucial Ballistix 2x8 GB 3866 MHz@1.4V, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S(4x140mm fans)

144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Trust GXT Cada mechanical

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 02 dub 2019 15:15

tady
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 03 dub 2019 14:01

gta sa ,max payne 2,rtc wolfenstein gta 3 jdou v pohodě

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 04 dub 2019 14:15

Tak sem koukal do prohlížeče událostí a když mě to vyhodí z mafie2 tak tam je
Aplikaci Mafia2.exe byl zablokován přístup ke grafickému hardwaru.

Ostatní hry se sekají i na minimální detaily a ta VC nejde spustit vůbec unhandled exception c00005 at address 006f6330
zabranění spuštění dat nefunguje

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 07 dub 2019 14:20

tak kde je problém?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nedostatečný výkon notebooku
    od konyy » 02 zář 2019 02:02 » v Problémy s hardwarem
    12
    806
    od konyy
    02 zář 2019 16:32
  • Slabý výkon PC
    od user1234 » 08 pro 2018 15:41 » v Problémy s hardwarem
    6
    558
    od Michael850
    08 pro 2018 18:00
  • Plný výkon programu na pozadí
    od Sabadie » 18 říj 2019 13:58 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    719
    od zeus
    18 říj 2019 16:34
  • NTB ztratí výkon po odpojení z nabíječky
    od Mefisto » 07 lis 2019 22:40 » v Problémy s hardwarem
    1
    243
    od zeus
    07 lis 2019 22:53
  • Cena/výkon GPU ( Nejlepší RX570??)
    od kupjec » 20 úno 2019 19:02 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    8
    527
    od xbs
    20 úno 2019 21:17

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti