Není platná aplikace win 32
Není platná aplikace win 32
Prosím o radu co mám dělat u některých her při instalaci mi to napíše není platná aplikace typu win32 podotýkám že jde o originály a nejsou nijak poškozeny v některých případech šlo o nové hry některé jsem tam už měl nainstalovány poraďte kde to stáhnu a o co jde předem děkuji pište prosím na mejl Ondrusikdan@seznam.cz
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nikdo nikam psát nebude. Toto je fórum a ne servisní středisko s donáškou do domu.
Tato hláška vyskočí občas, když mechanika napoprvé nepřečte disk DVD/CD, takže buďto je něco špinavé (cédéčko, nebo mechanika), nebo je nekvalitní médium, popř. špatně vypálené, médium (DVD). Zkuste to
i v jiném počítači. Pokud se tato hláška objeví při čtení z disku po nainstalování, může jít o chyby na disku. Další informace zde:http://support.microsoft.com/kb/321641/cs
Tato hláška vyskočí občas, když mechanika napoprvé nepřečte disk DVD/CD, takže buďto je něco špinavé (cédéčko, nebo mechanika), nebo je nekvalitní médium, popř. špatně vypálené, médium (DVD). Zkuste to
i v jiném počítači. Pokud se tato hláška objeví při čtení z disku po nainstalování, může jít o chyby na disku. Další informace zde:http://support.microsoft.com/kb/321641/cs
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4542
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4281
-