Battlefield V extrémní lágy Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Uživatelský avatar
Manoust
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1109
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield V extrémní lágy

Příspěvekod Manoust » 07 říj 2019 21:52

Resetuj cmos.



Reklama
Uživatelský avatar
DesperadoKHY
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 301
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield V extrémní lágy

Příspěvekod DesperadoKHY » 07 říj 2019 22:04

To se nepovedlo. Ale když jsem podruhé vyndaval komponenty a dával je zpět nechal jsem to běžet jen na jednu 8gb ram paměť a systém naběhl.

Dodatečně přidáno po 4 minutách 31 vteřinách:
Mohla ta druhá ramka dosloužit nebo nevím, ale když ji zapojím, systém nenaběhne.

Dodatečně přidáno po 6 minutách 49 vteřinách:
Systém běží jen s jednou ramkou, zkusím je prohodit, jestli je funkční ta druhá
..

Azmir
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1297
Registrován: březen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield V extrémní lágy

Příspěvekod Azmir » 07 říj 2019 22:13

Jsou ty dva moduly vůbec stejné? Co to je za paměti? Dáváš je do druhého a čtvrtého slotu od CPU nebo kam je dáváš. Kidně to nafot.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, 2x8 GB 3600 MHz@1.35V - CL16/1T Crucial Ballistix, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S

144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Trust GXT Cada mechanical

Uživatelský avatar
DesperadoKHY
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 301
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield V extrémní lágy

Příspěvekod DesperadoKHY » 07 říj 2019 22:18

Ramky jsou stejné od stejného výrobce, do teď fungovaly dobře. Za tu ramku do prvního slotu jsem dal tu druhou a systém nenaběhnul. Když tam strčím tu první, systém naběhne. Je to divný. Jedná se o stejný slot.

Dodatečně přidáno po 5 minutách 11 vteřinách:
Teď se mi povedlo tu ramku nasadit, když bylo pc zaplé. Pc se seklo a restartovalo a teď mám opět dvě fungující ramky. Problém bude asi někde v biosu.

Azmir
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1297
Registrován: březen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield V extrémní lágy

Příspěvekod Azmir » 07 říj 2019 22:27

Nepoužívej první dva sloty. Na dva moduly jsou primárně většinou určeny 2. a 4. slot počítáno směrem od procesoru. Zkus to vložit do těch. Nebo si najdi manuál od desky a podívej se co ti tam píšou.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, 2x8 GB 3600 MHz@1.35V - CL16/1T Crucial Ballistix, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S

144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Trust GXT Cada mechanical

Uživatelský avatar
DesperadoKHY
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 301
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield V extrémní lágy

Příspěvekod DesperadoKHY » 07 říj 2019 22:36

Vyzkouším, ale je divné, že mi to rok takto na první dva sloty fungovalo a teď nějakou záhadou jedna ramka nenabíhá. Ale rozbitá nebude, když se mi to povedlo rozchodit 2x8gb ram. Uvidím po příštím spuštění.
Ve správci úloh : po spuštění mám nepodepsanou systémovou funkci s bílou ikonkou a názvem program. Když chci rozkliknout vlastnosti nebo umístění nejde to rozkliknout.

dvorakj
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3136
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield V extrémní lágy

Příspěvekod dvorakj » 07 říj 2019 22:55

ty nasazujes pameti za chodu pc??

v manualu zakladni desky, ktery si urcite cetl, je napsane, jak se pameti do slotu osazuji

Uživatelský avatar
DesperadoKHY
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 301
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield V extrémní lágy

Příspěvekod DesperadoKHY » 07 říj 2019 23:02

Tohle byl jen pokus. Když je nasadím po vypnutí pc, systém nenaběhne. Za chodu jsem je zprovoznil, sice restartem, ale povedlo se. Chyba bude asi zřejmě v taktování procesoru. Ještě vyzkouším vypnout taktovací utilitu, ale to až si tu mutter dopíše úkoly.
Vždycky mě přepadne, když se snažím něco opravovat.

donnyczech
Level 1
Level 1
Příspěvky: 99
Registrován: srpen 16
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield V extrémní lágy

Příspěvekod donnyczech » 08 říj 2019 07:14

Špatné paměti nebo sloty, když to nasazujes za chodu.
AMD ryzen 2600x
Asus x470 f-gaming
FlareX 3200 cl14 16gb
Msi 1080 gaming x 8gb
Evga supernova G2 750w
Crucial SSD MX 200 250GB
Seagate 2TB
Sound Blaster Audigy FX

Uživatelský avatar
Titan-GT
Level 1
Level 1
Příspěvky: 91
Registrován: červenec 17
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield V extrémní lágy  Vyřešeno

Příspěvekod Titan-GT » 08 říj 2019 10:23

Jaké jsou teploty komponentů v zátěži?
Další věc, za chodu nikdy nevytahovat komponenty typu ram, grafika....
To je tak dobrý, aby to chciplo.
Další věc máš aktuální bios, windows, ovladače?
Hraju na cestách na laptopu s horšími parametry a žádné lagy.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ping lagy
    od Hooper » 16 úno 2019 19:51 » v Sítě - hardware
    10
    885
    od ITCrowd
    17 úno 2019 18:46
  • ping lagy ve hrách
    od Supurka » 31 říj 2019 15:54 » v Vše ostatní (inet)
    3
    384
    od ITCrowd
    31 říj 2019 18:59
  • lagy ročneho PC
    od jurkodurko » 17 zář 2019 16:37 » v Problémy s hardwarem
    1
    350
    od Mr_Egot
    18 zář 2019 17:57
  • Sekání obrazu (lagy)
    od titan0306 » 05 led 2019 16:48 » v Problémy s hardwarem
    4
    653
    od titan0306
    09 led 2019 11:25
  • Minecraft - TeamSpeak 3 zpráva - lagy
    od kubavostinka69 » 26 pro 2018 01:13 » v Hry
    4
    506
    od Pedrossos
    26 pro 2018 12:19

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Brandwatch [Bot], CommonCrawl [Bot] a 6 hostů