Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Azmir
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1364
Registrován: březen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Azmir » 13 říj 2019 19:34

To není hwinfo...


Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, 2x8 GB 3600 MHz@1.35V - CL16/1T Crucial Ballistix, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S

144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Trust GXT Cada mechanical

Reklama
Uživatelský avatar
Manoust
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1109
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Manoust » 13 říj 2019 19:38

Prehriva se ti cpu, vidis, ze tam mas max. teplotu az 94C. Zkontroluj si uchyceni chladice.

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2708
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Turion » 13 říj 2019 19:40

To je nějakej virus. Když chci HWiNFO, tak automaticky dostanu HWMonitor. Pokud ta hrůzná teplota odpovídá, tak se pěkně CPU peče. Blbej chladič, blbá pasta, blbě nasazený chladič, nevětraná skříň. Teplota má být pod 75°C.

Ondras66
Level 2
Level 2
Příspěvky: 187
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 13 říj 2019 20:04

Tak to pardon, ja mel hwmonitor uz nejakou dobu stazeny a vubec si neuvedomil, ze je jeste hwinfo. Co mam konkretne v tom hwinfo vyfotit?

Dodatečně přidáno po 2 minutách 19 vteřinách:
Mam docasne box chladic, nejsou ty teploty v pohode na tenhle cooler a silent mode? Jinak skrin by mela mit dobry airflow, vepredu jsou dva 120mm SilentiumPc sigma pro a vzadu jeden 120mm sigma pro rgb.
Naposledy upravil(a) Ondras66 dne 13 říj 2019 20:10, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14608
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod xbs » 13 říj 2019 20:07

né vyfotit, ale udělat screen, a to komplet všechno, dole vlevo ho těma šipkama roztáhni na tři čtyři sloupce dokud se nezobrazí všechno...

Uživatelský avatar
Manoust
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1109
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Manoust » 13 říj 2019 20:17

Ondras66 píše:Tak to pardon, ja mel hwmonitor uz nejakou dobu stazeny a vubec si neuvedomil, ze je jeste hwinfo. Co mam konkretne v tom hwinfo vyfotit?

Dodatečně přidáno po 2 minutách 19 vteřinách:
Mam docasne box chladic, nejsou ty teploty v pohode na tenhle cooler a silent mode? Jinak skrin by mela mit dobry airflow, vepredu jsou dva 120mm SilentiumPc sigma pro a vzadu jeden 120mm sigma pro rgb.

Ne teploty nejsou v pohode, pokud cpu dosahne takovych teplot, coz ten tvuj dosahuje, tak zacne throtlovat, tedy snizovat vykon a to by mohlo odpovidat tem lagum ve hre. Rikam zkontroluj si uchyceni chladice, zvys otacky, pripadne prepastuj.

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2708
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Turion » 13 říj 2019 20:24

"Mam docasne box chladic, nejsou ty teploty v pohode na tenhle cooler a silent mode?"
Nejsou v pohodě, když nejsou pod 75°C.
Silent mode se používá, když není potřeba chladit, takže tady se používat nemůže. Křivka větráku musí na 70°C mít 100% otáček zhruba. Otáčky větráků ve skříni by měly taky reagovat na teplotu, pokud to jde nastavit a podporují regulaci. Ten bios a chipset driver ještě překontroluj. Nedávno byly aktualizovány.

Ondras66
Level 2
Level 2
Příspěvky: 187
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 13 říj 2019 20:34

Při běžné práci vypadá takhle.
hw info.png

Verzi biosu mam 7501.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Ondras66
Level 2
Level 2
Příspěvky: 187
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 13 říj 2019 20:42

Jinak, kdyz jsem vcera pouzil Fraps, tak mi u BV ukazal tohle:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
8155, 62422, 25, 148, 130.643

Nevim jak nastavit, abych mel ve hre v rohu fps, takze jsem nasel ve slozce akorat tyhle cisla.

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2708
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Turion » 13 říj 2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=mqcT__crNVs
Při běžné "práci" nedostává PC záhul, takže hodnoty jsou k ničemu. Hodnoty se dávají tak, aby zachytily dobu, kdy se objevují problémy. Navíc jsi nerozklikl tabulku šipkama co jsou pod ní, aby bylo vidět všechno. Bios máš aktuální, ještě se podívej na chipset driver.

Ondras66
Level 2
Level 2
Příspěvky: 187
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 13 říj 2019 23:35

Tohle video je ale na msi afterburner, ja mam fraps.
Chipset mam taky aktualni.

Dodatečně přidáno po 4 minutách 8 vteřinách:
Cca hodina hrani a potom, kdyz jsem zkousel single, kde se mirne trhaly ty videa ve hre. V biosu jsem u cpu fan dal standart misto silent.
hw info bv.png
hw info bv 02.png
hwinfo 03.png
hw info 04.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Manoust
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1109
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Manoust » 14 říj 2019 00:45

Snad vidis, ze teplota je porad tech 94C. Tedy si zkontroluj jestli mas spravne nasadeny chladic, pripadne cpu prepastuj.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • gk do 7k k nove sestave
    od bigdzony » 14 zář 2019 11:25 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    294
    od Donald64
    14 zář 2019 12:40
  • Náhodné zasekávání obrazu v nové sestavě
    od Deivv » 02 úno 2019 13:34 » v Problémy s hardwarem
    15
    849
    od xbs
    03 úno 2019 13:07
  • Monitor k sestave
    od viktorsavo » 10 bře 2019 10:07 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    0
    294
    od viktorsavo
    10 bře 2019 10:07
  • Grafika k této sestavě
    od Riviera kid » 08 srp 2019 15:20 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    14
    950
    od Riviera kid
    09 srp 2019 18:21
  • Grafická karta k sestavě
    od Vinarius » 01 pro 2018 21:31 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    4
    613
    od xbs
    01 pro 2018 22:13

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 21 hostů