Odkdy funkcnost hry zalezi na procesoru a grafice ?
Pokud na tom pobezi podporovana verze Direct X, muzes hrat treba na telefonu.
Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem. Vyřešeno
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
-
- Level 3
- Pohlaví:
Re: Zaklínač 3 kompletní edice, čeština, problémy s ůkolem.
Pořád se tady řeší, jak amd nemá optimalizovaný procesory oproti intelu, tak jsem myslel, že záleží i na hardwaru.
-
- Level 3
- Pohlaví:
dvorakj: Tak jste asi měli štěstí. Na fórech jsem našel spoustu lidí, kteří měli stejný problém jako já a někteří měli i horší problémy.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Jsi si naprosto jisty, ze ta optimalizace se tyka procesoru, a ne software ?
Protoze to na cem zalezi jak dany software bude fungovat je samotny software, ne procesor.
Kdyby byl software spravne optimalizovany, tak Intel dnes neprodava ani tech 20%
procesoru proti 80% AMD (statistiky z Nemecka za zari/rijen 2019).
Ryzeny jsou vykonne vic nez dost a jelikoz nasledujici 3 roky budou pouze v rezii AMD,
vyvojari se budou snazit aby jejich hry behaly spravne i na AMD.
Intel se bude do roku 2022 snazit vyrobit co nejvykonnejsi 14nm procesor, ktery se da jeste
nejak uchladit - nic jineho delat nemuze. 10nm proces mu jaksi nefunguje a k 7nm nema pristup.
Nemyslim si ze nejaky herni bug v Zaklinaci 3 je zavisly na tom, jestli hra bezi na AMD nebo Intelu,
nebo Nvidia/AMD grafice.
Protoze to na cem zalezi jak dany software bude fungovat je samotny software, ne procesor.
Kdyby byl software spravne optimalizovany, tak Intel dnes neprodava ani tech 20%
procesoru proti 80% AMD (statistiky z Nemecka za zari/rijen 2019).
Ryzeny jsou vykonne vic nez dost a jelikoz nasledujici 3 roky budou pouze v rezii AMD,
vyvojari se budou snazit aby jejich hry behaly spravne i na AMD.
Intel se bude do roku 2022 snazit vyrobit co nejvykonnejsi 14nm procesor, ktery se da jeste
nejak uchladit - nic jineho delat nemuze. 10nm proces mu jaksi nefunguje a k 7nm nema pristup.
Nemyslim si ze nejaky herni bug v Zaklinaci 3 je zavisly na tom, jestli hra bezi na AMD nebo Intelu,
nebo Nvidia/AMD grafice.
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
V Zaklínači 3 jsem měl tyhle bugy taky, ale jak se ukázalo, mohl za to odcházející disk. Po přesunu na SSD bylo všechno v pohodě.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
-
- Level 3
- Pohlaví:
Tohle se tezko urcuje co za to muze...klidne to muzou byt ovladace. Kazdopane jsem rad, ze uz hra funguje a mam tam cestinu, snad se diky tomu vic ponorim do hry.
-
- Level 3
- Pohlaví:
flowem: To se mi vubec nelibi, ze by odchazel disk. WD Blue 1TB jsem kupoval ani ne pred rokem. Zjistim to nejakym testem?
-
- Level 4
- Pohlaví:
CrystaDiskInfo... Stahni, nainstaluj a priloz screen.
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
-
- Level 3
- Pohlaví:
Tady je ten screen Hardisku z Crystaldiskinfo
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Level 3
- Pohlaví:
Jde z toho neco zjistit?
-
- Level 3
- Pohlaví:
Nerad bych přišel o data nebo zjistil nějaký problém, až bude pozdě, proto budu rád, když mi někdo řekne co se dá vyčíst z toho Crystaldisku. Harddisk je ještě v záruce, takže když tak by šel reklamovat.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Jestli nechces prijit o data, musis zalohovat, zadny program neukaze kdy disk umre.
Ve vetsine pripadu zjistis ze je nejaky problem az kdyz bude pozde, disk proste bez varovani
umre - jeden den vypnes pocitac, druhy den ho zapnes a disk je KO aniz by predtim vykazoval
jakekoliv chyby - a jestli se netoci nebo nekomunikuje s pocitacem, data se v domacich podminkach
zachranuji hodne spatne.
CDI neukazuje zadny viditelny problem - coz ale neznamena ze disk nemuze umrit, treba mechanicke
problemy jako opotrebovane lozisko nemas sanci zjistit dopredu v CDI, SMART je nehlasi. To same
umrti elektroniky disku, to je prakticky vzdy bez varovani.
Ve vetsine pripadu zjistis ze je nejaky problem az kdyz bude pozde, disk proste bez varovani
umre - jeden den vypnes pocitac, druhy den ho zapnes a disk je KO aniz by predtim vykazoval
jakekoliv chyby - a jestli se netoci nebo nekomunikuje s pocitacem, data se v domacich podminkach
zachranuji hodne spatne.
CDI neukazuje zadny viditelny problem - coz ale neznamena ze disk nemuze umrit, treba mechanicke
problemy jako opotrebovane lozisko nemas sanci zjistit dopredu v CDI, SMART je nehlasi. To same
umrti elektroniky disku, to je prakticky vzdy bez varovani.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5789
-
od Qinter
28 črc 2024 12:26
-