Problém ve steamu - jak vytvořit zástupce na ploše

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Mladkov204
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: duben 21
Pohlaví: Nespecifikováno

Problém ve steamu - jak vytvořit zástupce na ploše

Příspěvekod Mladkov204 » 16 dub 2021 08:31

Čau chci se zeptat stahuju si hry ze steamu a dávám si zástupce na plochu abych to mohl z plochy otevírat ale mě se to stahuje né jako program exe ale jako url odkaz tak se chci zeptat jestli nevíte jak to opravit a by se mi to na tu plochu stahovalo jako zástupce a jako program exe á né jako url odkaz budu vám vděčný za odpověď.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 16 dub 2021 08:39, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu

Reklama
Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13922
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Problém ve steamu - jak vytvořit zástupce na ploše

Příspěvekod Michael850 » 16 dub 2021 08:42

Musíš stáhnout třeba WinRAR a v něm (nebo v čemkoliv jiném, co to umí) změn příponu na .exe, at se ti to otevírá jako aplikace.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

Uživatelský avatar
Prophet
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1229
Registrován: říjen 14
Bydliště: 127.0.0.1
Pohlaví: Muž

Re: Problém ve steamu - jak vytvořit zástupce na ploše

Příspěvekod Prophet » 16 dub 2021 12:28

Vždycky to bude url. Nejde to změnit. Jedině si přímo vytvořit zástupce exe ze složky kde je hra.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 (Arctic Freezer 34)
GPU:Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB GDDR6
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Seasonic S12II 620W
Case:SilentiumPC Regnum RG4
SSD: Kingston A2000 500GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB, Seagate Ironwolf 2TB
VR: Oculus Rift S


Proč nepoužívat WiFi na hry

Uživatelský avatar
kecalek
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 357
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Problém ve steamu - jak vytvořit zástupce na ploše

Příspěvekod kecalek » 16 dub 2021 12:35

Launcher Steam pri spúšťaní sa pripája na server, overuje a spustí potom *.exe súbor hry, ktorá je v adresári hry na ..../Steam Library/steamapps/common/"hra" - tam je často ten *.exe súbor pre spustenie hry. Stačí ti z toho vytvoriť odkaz na plochu a funguje to. Pokiaľ sa vyžaduje overenie (Steam to robí) - pred samotným spustením hry sa spustí klient Steam a za nim hra (po overení integrity, prípadne update hry). Pokiaľ si hru v klientovi nastavíš na offline - klient sa tiež spustí, ale sa už neoveruje a hra sa spustí ihneď po klientovi.

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8823
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Problém ve steamu - jak vytvořit zástupce na ploše

Příspěvekod mmmartin » 16 dub 2021 17:13

Michael850 píše:Musíš stáhnout třeba WinRAR a v něm (nebo v čemkoliv jiném, co to umí) změn příponu na .exe, at se ti to otevírá jako aplikace.


??????????????????
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 10

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23291
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Problém ve steamu - jak vytvořit zástupce na ploše

Příspěvekod Pic » 16 dub 2021 17:32

Téma přesunuto do odpovídající složky!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zástupce Kopie tiskárny v ovládacích panelech
    od dodanekov » 16 dub 2021 07:49 » v Problémy s hardwarem
    0
    167
    od dodanekov
    16 dub 2021 07:49
  • Vrácení hry na Steamu do 14 dnů
    od Zongu » 27 říj 2020 15:23 » v Hry
    1
    473
    od Martab
    27 říj 2020 15:28
  • Rozházení ikon na ploše
    od RagX » 04 úno 2021 06:06 » v Windows 10, 8, 7..
    4
    488
    od gogo1963
    05 úno 2021 02:36
  • Neznámá ikona na ploše
    od Rewade » 21 bře 2021 16:06 » v Windows 10, 8, 7..
    6
    584
    od Rewade
    31 bře 2021 11:07
  • černé pole na ploše
    od coufi » 15 dub 2021 21:37 » v Windows 10, 8, 7..
    0
    222
    od coufi
    15 dub 2021 21:37

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti