Nejdou mi zapnout hry využívající OpenGL
-
- nováček
- Pohlaví:
Nejdou mi zapnout hry využívající OpenGL
Zdarvím! Koupil jsem si nový počítač (parametry na mém profilu), kvůli hraní her. Problém je v tom, že z nějakého důvodu mi při spuštění hry (např. Minecraft) vyskočí chyba, že ovladač grafické karty nepodporuje GLFW. Zkoušel jsem ovladač přeinstalovat (https://downloadcenter.intel.com/product/88345), ale žádný výsledek. Když hru ale spustím na dedikované grafické kartě tak jede v pohodě.
-
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
Re: Nejdou mi zapnout hry využívající OpenGL
"Když hru ale spustím na dedikované grafické kartě tak jede v pohodě."
Nechápu - ty chceš hrát jako na integrované - proč? Na tu se vykašli, zapoj monitor do RX 550 nainstaluj AMD drivery a hrej přece na té dedikované, zkoušet to na tom extrémně slabém zobrazovači v procesoru nemá žádný smysl.
Nechápu - ty chceš hrát jako na integrované - proč? Na tu se vykašli, zapoj monitor do RX 550 nainstaluj AMD drivery a hrej přece na té dedikované, zkoušet to na tom extrémně slabém zobrazovači v procesoru nemá žádný smysl.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- nováček
- Pohlaví:
On je taky problém ten, že když vypnu tu integrovanou, tak mám prostě černou obrazovku a já nevím, jak upřednostnit tu dedikovanou.
-
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
Michael850 píše:zapoj monitor do RX 550
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- nováček
- Pohlaví:
To nevím jak. Na tom PC je jedinej VGA konektor a ten vede do Intel HD.
-
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
Jak jsi hru mohl zapnout na dedikované, když ji očividně ani neumíš zprovoznit? Běží ta grafika do které je zapojen monitor, takže drát máš připojen k základní desce, tedy v grafice v procesoru, ty to ale potřebuješ připojit do těch obrazových výstupů víc dole, ty patří ke grafice, na které potřebuješ aby to běželo, přes tu by to mělo jít spustit a možná i hrát (není zrovna moc výkonná, ale rozhodně lepší než ta Intel HD).
Dodatečně přidáno po 6 minutách 27 vteřinách:
"Na tom PC je jedinej VGA konektor a ten vede do Intel HD."
Co to máš přesně za model, není to v tom případě nějaká mining verze? To máš teda nějakou dost podivnou grafiku. Ten počítač bude asi celkově dost zvláštní, pokud jediný konektor je skutečně jen VGA.
Dodatečně přidáno po 6 minutách 27 vteřinách:
"Na tom PC je jedinej VGA konektor a ten vede do Intel HD."
Co to máš přesně za model, není to v tom případě nějaká mining verze? To máš teda nějakou dost podivnou grafiku. Ten počítač bude asi celkově dost zvláštní, pokud jediný konektor je skutečně jen VGA.
-
- nováček
- Pohlaví:
Je to HP Elitedesk 800 G2 TWR a k tý dedikovaný jsem to připojoval přes HDMI k televizi, ale můj monitor má jenom VGA. Sorry za špatnej popis.
-
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
Tak to musi být nějaká slušná vykopávka ne, že to podporuje jen VGA. Tak buď si pořídit nějaký převodník na VGA nebo ten sranda monitor líp spíš vyhodit a pořídit si nějaký normální s digitálními vstupy, s takovými historickými kousky už totiž moderní grafiky ani nepočítají.
-
- Level 5
- Pohlaví:
https://www.superlevnapc.cz/hp-elitedes ... sd-500-hdd
Jestli je to tenhle počítač tak má na sobě i 2x DP a nechce se mi věřit že by RX 550 měla jen jeden výstup. VGA nechej spát a pořiď si nějaký monitor s Display portem, 22" IPS s DP a HDMI se dá koupit už za cenu kolem 1500 korun. Jestli ten monitor s VGA je nějaký grafický monitor s opravdu dobrým obrazem kterého se nechceš vzdát, tak si kup nějakou redukci na VGA, buď s HDMI nebo DP, podle toho jaký máš na radeonu volný konektor.
Jestli je to tenhle počítač tak má na sobě i 2x DP a nechce se mi věřit že by RX 550 měla jen jeden výstup. VGA nechej spát a pořiď si nějaký monitor s Display portem, 22" IPS s DP a HDMI se dá koupit už za cenu kolem 1500 korun. Jestli ten monitor s VGA je nějaký grafický monitor s opravdu dobrým obrazem kterého se nechceš vzdát, tak si kup nějakou redukci na VGA, buď s HDMI nebo DP, podle toho jaký máš na radeonu volný konektor.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
"Jak jsi hru mohl zapnout na dedikované, když ji očividně ani neumíš zprovoznit?
Běží ta grafika do které je zapojen monitor, "
Bezi ta grafika, ktera je ve Windows nastavena ze na ni ma bezet data aplikace.
Tedy z technickeho hlediska nezalezi na tom, kam je zapojen monitor.
Běží ta grafika do které je zapojen monitor, "
Bezi ta grafika, ktera je ve Windows nastavena ze na ni ma bezet data aplikace.
Tedy z technickeho hlediska nezalezi na tom, kam je zapojen monitor.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 8563
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
-
- 5
- 2719
-
od petr22
06 čer 2024 23:22